Taur

       Ascendentul în Taur
     Predispune la o fire încrezătoare, consecventă, capabilă să se dedice activităților de lungă durată, capabili să își atingă scopurile propuse. Persoanele cu ascendentul în Taur sunt aparent pasive, rezervate până când sunt provocați, atunci devenind rigizi, declanșând un temperament furios. Apreciază lucrurile bune în viață, îi place traiul simplu, fără probleme, iubește să se plimbe în mijlocul naturii, să se relaxeze. Este o persoană cu multă diplomație, amabilă, știind să se poarte în societate, știind să se facă o persoană atragătoare, drăguță. Cei cu ascendnetul în Taur sunt persoane loiale, stabile, capabile să înfrunte vicisitudinile acestei vieți. Taurii, prin natura lor, sunt rezistenți la greutățile acestei vieți reușind să lupte pentru a învinge tot ce vine spre ei prin hotărîre și multă ambiție.
     Sunt persoane destul de hotărîte în relații, nu renunță cu una cu două la o relație, oricât de multe probleme ar apărea în cadrul cuplului nu se lasă pînă nu găsește o cale de rezolvare. Acești nativi apreciază foarte mult calmul și armonia din cadrul unei relații, relația de cuplu poate deveni foarte pasională.
     Au capacitatea de a supraveghea activitățile ce țin de pământ și produsele sale, pot câștiga bani în beneficiul celorlalți, fiind buni în orice activitate executivă.
     Aspect fizic: de statura scundă spre mijlocie, predispuși la îngrășare, gâtul scurt și puternic, fruntea, nasul, obrajii, buzele și gura proeminente, maxilare puternice, ochi negri, părul ondulat sau creț, de culoare închisă; ochi mari și rotunzi; mâinile cărnoase, scurte și puternice.
     Predispoziții mentale: conservator, încăpățânat, mândru, afectuos și iubitor, sociabil, ambițios, perseverent. Când consideră că i s-a făcut o nedreptate nimic nu îi poate sta în cale spre pentru a-și spune punctul de vedere. Muncește încet dar cu cap, fiind rațional în ceea ce face.