Papucul-doamnei

    Persoanele născute în zilele de: 3, 12, 21, 30
    Singura specie din familia orhideelor de pe teritoriul țării noastre. Papucul-doamnei conferă nativilor fragilitate, un aer de delicatețe care de multe ori poate să fie doar la nivelul aparențelor.
   Nativul Papucul-doamnei este o persoană flexibilă, deschisă către aventură. Îi place să își asume riscuri și să facă tot posibilul pentru a face lucruri ieșite din comun.
     Este o persoană creativă caracterizată de o imensă curiozitate, pe care și-o va manifesta în toate domeniile. Nu îi plac regulile rigide, planurile și programele, regulamentele. Iubește libertatea și va face tot ce se poate pentru a-și păstra starea de independență, de libertate. Are nevoie de provocări, de lucruri și oamnei noi altfel nu poate să se simtă bine.
     În dragoste acest nativ este instabil, tinde către superficialitate, remarcându-se prin starea de împrăștiere și dorința de a avea cât mai multe relații. Își asumă prea multe riscuri în materie de iubire. Se poate înțelege bine cu un partener inventiv întrucât nativul Papucul-doamnei este genul de persoană care trăiește clipa, caută noutatea, fiind nativul plin de surprize în materie de dragoste, erotismul fiind dinamic.
     Va căuta satisfacția din punct de vedere intelectual la partenerul său. Nu suportă tabieturile și formulele conjugale, iar dacă acestea există, se va desprinde de relație fără părere de rău.
     Acest nativ adoră provocările și riscurile în afaceri. Este genul de persoană care țintește din prima să obțină cât mai mult și cât mai rapid.
     Compatibilitate: Mac, Trandafir.
     Numere norocoase: 6, 9, 15, 18, 24, 27.
     Zile favorabile: sâmbătă, duminică, luni.