Mac

    Persoanele născute în zielele de: 6, 15, 24
    Această floare semnifică senzualitatea și atmosfera de reverie specifică zilelor liniștite de vară. Un mac dezrădăcinat își pierde ușor petalele, înainte de a avea timp să se ofilească.
    Nativii Mac sunt persoane sensibile, rafinate, cufundate în reverii adânci. Pentru acești nativi este necesară o mai bună organizare și orientare a forțelor proprii în confruntarea cu viața de zi cu zi, acești nativi reușind să se rupă complet de realitate. Acest nativ are nevoie de cineva care să îl aducă cu picioarele pe pământ care să îl organizeze și să îl disciplineze. Chiar dacă lucrează într-un domeniu creativ tot are nevoie de ancorare în realitate. Persoanele născute sub semnul Macului sunt sensibile și intuitive. Aceste persoane pot anticipa ușor situațiile și au o mare putere de analiză și sinteză. Când situațiile de viață sunt mai puțin plăcute vor face tot posibilul pentru a găsi o soluție înainte ca acestea să se întâmple efectiv.
    Nativul Mac este un bun psiholog și cunoscător al firii omenești. Este genul de persoană care reușește să îi convingă pe cei din jur de lucrurile în care crede, fără a manipula.
    Acest nativ este emotiv, visător, idealist. Cei din jur pot avea impresia că este rupt de realitate, ceea ce este de fapt un mod greșit de a judeca astfel un nativ Mac.
    Acest nativ este o persoană rafinată, cu gusturi bune, cu preferințe reale pentru strălucire și lux. Sunt persoane atrase atât de parfumuri cât și de îmbrăcăminte de bună calitate. Preferă mâncarea gustoasă, de calitate nefiind un gurmand.
    În dragoste este idealist și face tot posibilul pentru a avea o relație romantică. Visează la un partener ideal care să îl ducă pe cele mai înalte culmi ale iubirii. Este foarte pretențios în alegerea partenerului de viață, acesta trebuind să întrunească multe condiții, de la inteligență și șarm până la frumusețea fizică și morală.
    Compatibilitate: Trandafir, Papucul-Doamnei.
    Numere norocoase: 3, 6, 9, 21, 24, 27, 30.
    Zile favorabile: marți, joi, vineri.
    Planeta caracteristică: Luna.