Luna martie 2024, Săgetător

Martie 2024, Săgetător
009 Sagetator          Deviza lunii, pentru tine, este: „Unul dintre cele mai grele lucruri în viață este să ai cuvinte în inimă pe care nu le poți pronunța.” James Earl Jones
        În această lună dragostea te însoțește dându-ți un imbold deosebit, putere de muncă, capacitatea de a te revigora, după o perioadă agitată. Relația de cuplu trece prin perioade oarecum tensionate având totuși capacitatea de a te mobiliza și de a găsi cea mai bună alternativă pentru a comunica eficient și chiar de a salva relația. Pot apărea probleme în relația de cuplu, datorate mai ales relației cu părinții, a neînțelegerilor pornite de la bani, modul în care sunt cheltuiți aceștia. Încă de la începutul perioadei vei pune mai mult accent pe relația cu familia, rezolvarea problemelor care vizează propria gospodărie, încercarea de a găsi posibilități de a schimba domiciliul sau de a renova propria locuință. Este nevoie de calm și diplomație din partea ta pentru a reuși să ajungi la un consens cu partenerul de viață.
            Te remarci prin energie, ambiție, inițiativă, dispui de inspirația necesară pentru a face față situațiilor neprevăzute, care țin de casă, familie. Este important să îți creezi un loc al tău, în care te simți în siguranță, acolo unde te poți detașa de grijile cotidiene. Este posibil să resimți o mai mare nevoie de a reveni în locurile natale, de a te reîntâlni cu oameni dragi, pe care nu i-ai mai văzut de foarte mult timp. Se cere prudență la modul în care îți expui propriile păreri, vis-a-vis de partenerul de viață în preajma datei de 10 martie întrucât aceste informații ar putea fi folosite împotriva ta și reușești cu greu să restabilești echilibrul în relația de mariaj.
            Din data de 20 martie este timpul să te bucuri din plin de iubire, să dai startul unei relații sentimentale, dacă nu ești deja angrenat într-o relație. Treci foarte repede de la conversații amicale la declarații înfocate de dragoste, întâlniri care îți dau speranța că viața poate fi trăită din plin, cât timp ai cu cine să împărtășești emoțiiile, pasiunea.
            Este o lună dinamică reușind să te mobilizezi, atunci când vine vorba să te implici în cadrul proiectelor de grup. Beneficiezi de noi oportunități de a progresa în plan profesional punând accent pe expriența acumulată de-a lungul timpului. Familia te susține în demersurile tale profesionale iar conversațiile cu o persoană mai în vârstă ar putea să te ajute să privești domeniul tău de activitate dintr-un punct de vedere mai interesant. Poate fi o perioadă în care ești nevoit să îți schimbi domiciliul, pentru a fi mai aproape de locul de muncă.
            De evitat semnarea unui contract de muncă sau colaborare în preajma datei de  18 martie. Porți discuții constructive cu un superior având ocazia să obții ceea ce ți-ai propus, în plan profesional. Ar trebui totuși să dai dovadă de mai mult calm, de răbdare și înțelegere în relația cu colegii, îndeosebi în preajma datei de 20 martie.
            În a doua parte a lunii este posibil să primești susținere financiară din partea unor persoane mai în vârstă. Nu este exclus să apară cheltuieli neașteptate, care țin de casă, reparația unui obiect electrocasnic, renovarea propriei locuințe. Pe tot parcursul lunii beneficiezi de energie, dinamism, inspirație, în ceea ce privește folosirea abilităților, a resurselor de care dispui, în sensul câștigului financiar.