Săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2024

     Ești hotărât să acționezi, îndeosebi dacă este vorba despre domeniul profesional, al relației cu colegii de muncă având ocazia de a te remarca în mediul de lucru prin conștiinciozitate și atenție la detalii. Ai ocazia să observi că multe divergențe din relația cu colegii nu au făcut decât să aducă la lumină neclarități, invidii, secrete despre acțiunile unui colaborator sau coleg care părea a fi de încredere. Fii prudent la deciziile pe care le iei, vis-à-vis de un parteneriat sau în relația cu partenerul de viață, îndeosebi la mijlocul săptămânii. Acum se poate pune capăt definitiv unei relații de cuplu, unui parteneriat sau poate să revină în viața ta un fost partener, asociat și astfel ești nevoit să reiei anumite aspecte, lucruri care nu au fost finalizate în trecut. Spre sfârșitul săptămânii ești dedicat studiului, aspectelor care vizează studiile superioare, relației cu persoane aflate la distanță. Dai dovadă de originalitate, spontaneitate fiind de un real folos pentru cei cu care colaborezi. Ai ocazia să întâlnești acum un ghid, mentor, profesor care te va ajuta să pui bazele unui proiect important, pe termen îndelungat. Ascultă-ți intuiția și ai să vezi cum se așează lucrurile în favoarea ta.

        Încerci să recuperezi timpul pierdut și apelezi la resursele intelectuale necesare pentru a duce la bun sfârșit cât mai rapid un proiect pe care l-ai demarat cu ceva timp în urmă. Este o săptămână de acumulare dar și de efort fizic și mental așa că fii organizat și nu da atenție la orice vorbe răutăcioase venite din partea celor care chiar nu știu să aprecieze munca și dedicarea ta. Nu duci lipsă de idei, de originalitate, creativitate știind exact ce ai de făcut, reușești să le vii în ajutor celor din mediul tău de lucru. Se recomandă prudență la problemele de sănătate, care se pot reactiva acum, ești predispus la accidente. Nu exagera cu efortul fizic! Încep să se mai redreseze relațiile cu cei din cercul de prieteni, ba chiar revine cineva din trecut, reiei discuțiile, conversațiile care se vor dovedi a fi în avantajul tău. Spre sfârșitul săptămânii poți pune capăt definitiv unui parteneriat sau o colaborare care nu își mai are rostul în viața ta. Nu este exclus să apară o persoană de sex opus în existența ta și să îți „cadă cu tronc” având șansa să te bucuri de momente de romantism, pasiune având sentimentul de deja-vu.

       Încă de la începutul săptămânii ești preocupat de modul în care poți să obții mai mulți bani pentru plata unor facturi și/sau datorii. Ai ocazia să fii susținut financiar de către o persoană din anturajul apropiat sau o rudă. Ești cu gândul la schimbări importante, care vizează familia, propria locuință dar și la nevoia de a lua o decizie importantă, care vizează locația actuală. Părinții se implică în treburile tale casnice astfel că primești tot felul de îndrumări, sfaturi din partea acestora, ceea ce nu reușește decât să te enerveze, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii. Fii atent la ce anume ai de făcut și nu te lăsa copleșit de griji și treburi pentru că astfel vei avea sentimentul că „bați pasul pe loc”. La sfârșit de săptămână pot apărea probleme în propria gospodărie, o proprietate sau aspecte care vizează cariera fiind nevoie de mobilizare din partea ta pentru a rezolva unele situații care te vor lua oarecum prin suprindere.

      Începutul de săptămână îți poate revela răspunsuri interesante, vis-a-vis de o relație de colaborare, aflarea unor informații secrete. Pe de altă parte te poți aștepta la acuzații venite din partea celorlalți, că pui ceva la cale sau ai interese ascunse. De fapt, nu faci decât să te reîncarci, din punct de vedere energetic, te reechilibrezi încercând să găsești un sens clar al anumitor acțiuni, evenimente cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Ai toate șansele de partea ta, mai ales dacă te-ai gândit să dezvolți o nouă relație de prietenie care poate să îți aducă și beneficii financiare. La mijlocul săptămânii se recomandă prudență la propria persoană întrucât ești predispus la accidente, probleme de relaționare, decizii care se pot lua acum în mediul de lucru și care ar putea să te afecteze pe termen îndelungat. Spre sfârșitul săptămânii se poate vorbi despre șanse de câștig financiar, venite prin intermediul partenerului de viață sau datorită unei afaceri personale. Ascultă-ți intuiția și nu te lăsa copleșit de grijile cotidiene! La sfârșit de săptămână îți prinde bine să pleci de acasă, să te plimbi bucurându-te de prezența rudelor și a prietenilor. Fii prudent la alegerile pe care le faci sau la obstacolele întâlnite cu ocazia acestei deplasări!

        Încă de la începutul săptămânii te bucuri de câștiguri financiare, un ajutor venit din partea unor șefi, apar noi posibilități de a progresa la locul de muncă. Totul este să îți faci datoria, să dai dovadă de conștiinciozitate și seriozitate și să nu renunți la primul obstacol apărut în cale, atunci când vine vorba despre carieră. Ai ocazia să te înscrii acum la un nou curs de perfecționare, să călătorești în interes de serviciu, în ciuda adversităților venite din partea unor colegi invidioși. Fii precaut în ceea ce privește propria sănătate și nu exagera cu mâncarea și munca. Relația cu rudele apropiate riscă să se tensioneze la mijlocul săptămânii așa că stai departe de orice polemici și nu da curs la tot felul de discuții inutile. Spre sfârșitul săptămânii apare șansa de a culege roadele unei munci susținute, vis-à-vis de casă, o proprietate, familie, ai ocazia de a vinde sau de a face o achiziție importantă pentru casă.

        Este o perioadă favorabilă pentru a petrece mai mult timp alături de propriul copil sau pentru  o excursie alături de persoana iubită. Lucrurile se așează în favoarea ta în plan sentimental reușind astfel să vezi și partea frumoasă a vieții. Ești încrezător că investițiile făcute în trecut îți vor aduce beneficiile financiare la care speri. Sfătuiește-te cu o persoană de încredere, dacă te-ai hotărât să faci o schimbare în plan profesional. La mijlocul săptămânii pot apărea neplăceri în relația cu șefii, autoritățile și astfel nu mai știi cum să ajungi la echilibru. Ești nevoit să apelezi la ajutorul unor persoane cu funcții de răspundere pentru a reuși să rezolvi o situație neplăcută, care implică și cheltuieli financiare. La sfârșit de săptămână preferi să te retragi în solitudine, să te odihnești, să te ocupi mai mult de treburile personale și să o lași mai ușor cu grija față de alții. Este posibil să pui capăt definitiv unei relații de prietenie sau vezi adevărata latură a unei relații care ți-a creat tot felul de nemulțumiri, în plan afectiv-emoțional.

      Se poate vorbi acum despre dezvăluirea unor secrete care vizează casa, relația cu familia, părinții, o moștenire, ceea ce te va pune serios pe gânduri. Nu ai decât să acționezi dând dovadă de mai multă diplomație și să folosești toate aceste informații în avantajul tău. Fii însă precaut și nu te pierde în bârfe, răutăți care riscă să se întoarcă împotriva ta. În a doua parte a săptămânii ai toate șansele să dezvolți o relație de iubire secretă sau ești luat prin surprindere de către o persoană de sex opus, o iubire din trecut, despre care nu mai aveai informații de ceva timp. Muncești mult și cu spor numai că tot acest efort riscă să îți afecteze sănătatea. Fii echilibrat și nu pune la suflet orice ar putea să îți destabilizeze echilibrul interior. Spre sfârșitul săptămânii dedici mai mult timpul relației cu partenerul de viață, ba chiar ai ocazia să dezvolți un proiect comun, menit să aducă mai mulți bani în casă.

       Ai multe treburi, sarcini de serviciu de finalizat în timp record dar reușești să le duci pe toate la bun sfârșit, cât timp îți place ceea ce faci. Nu te grăbi să acționezi, până când nu deții toate informațiile necesare, vis-à-vis de un proiect profesional. Lasă-te ghidat de intuiție, de experiența de viață și ai să vezi cât de bine se așează lucrurile în favoarea ta. Ești dedicat unui țel pentru care nu ai decât să lupți cu încrederea că orice rău poate fi învins. Poate fi o perioadă de triere a unor relații de prietenie, ești forțat de împrejurări să renunți la un grup, o asociație din care faci parte, apar discuții neplăcute legate de bani, investiții făcute în trecut. Poate fi momentul în care schimbi un proiect la care ai muncit mult timp și dintr-o dată consideri că nu este ceea ce îți doreai. Este o perioadă de schimbări și în plan sentimental, de revelare a unor răspunsuri, vis-a-vis de ceea ce simți, ce vrei. La sfârșit de săptămână este recomandat să fii mult mai prudent, în ceea ce privește propria sănătate și să o lași mai ușor cu munca, grijile de zi cu zi. Este necesar să adopți un regim de viață și alimentar mult mai echilibrat. Tu ești singurul în măsură să observi ce anume îți face bine fiind important să renunți la vicii, obiceiuri alimentare nesănătoase.

      Este recomandat să asculți de sfatul partenerului de viață, mai ales dacă este vorba despre decizii care implică bani și semnarea de documente importante. Te poți aștepta la tot felul de schimbări, răsturnări de situație care vizează acte, examene, depunerea, aprobarea de dosare. Ești predispus la agitație, implicare în mai multe activități și astfel nu mai ai răbdare cu ceilalți. Partenerul de viață are nevoie de suținerea ta, morală sau chiar financiară, în a doua parte a săptămânii. La sfârșit de săptămână se poate vorbi despre ocazia de a pune capăt definitiv unei relații de iubire sau poate fi vorba despre o revenire a unei iubiri din trecut. Nu este exclus să fie vorba despre o întâlnire sentimentală de Destin și astfel ești derutat neștiind prea clar ce alegere să faci. Nu este o perioadă benefică pentru a demara un proiect de colaborare, parteneriat, până când nu analizezi cu atenție sau te consulți cu un expert, avocat, notar. Este important să găsești un echilibru între casă, familie și obligațiile profesionale. 

        Încă de la începutul săptămânii ești preocupat de noi posibilități de a evolua în plan personal, de a acumula noi informații dintr-un domeniu care te-ar putea ajuta, în plan profesional, pe termen îndelungat. Sunt favorizate examenele, interviurile, negocierile, călătoriile îndepărtate, adoptarea unei noi filozofii de viață. La mijlocul săptămânii există riscul să apară răsturnări de situație care vizează un împrumut, o datorie mai veche, eventual un proces care ți-a creat tot felul de probleme. Se recomandă atenție la deciziile pe care le iei și implică investiții financiare sau semnarea unui contract întrucât ești predispus la pierderi pe termen îndelungat. Te poți aștepta la surprize venite din partea unui fost partener sau ești năpădit de amintiri și astfel încerci să revii la o iubire din trecut. La sfârșit de săptămână ești dedicat familiei, casei, treburilor gospodărești. Este posibil să revină în atenția ta aspecte care vizează relația cu rudele, care se pare că te-au nedreptățit în trecut iar acum încerci să îți iei revanșa printr-o atitudine tranșantă. 

      Relația cu prietenii îți poate aduce o oarecare stare de disconfort, îndeosebi la începutul săptămânii. Cert este că te simți în formă, plin de energie, motivat să muncești cu spor reușind să te faci remarcat de către șefi, pentru ideile și capacitatea de a vedea lucrurile dincolo de aparențe. Ține cont însă și de sfaturile venite din partea celor cu mai multă experiență de viață și nu te hazarda în colaborări care nu își au încă rostul! Fii atent la relația de cuplu (dacă ești deja implicat într-o astfel de relație) și las-o mai ușor cu critica la adresa celui drag, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. La mijlocul perioadei va trebui să dai dovadă de echilibru, atenție la modul în care gestionezi relația cu colegii, colaboratorii. Se pot reactiva acum probleme mai vechi de sănătate și ești nevoit să aplezi la sfaturile unui medic. Se anunță o perioadă foarte interesantă, în ceea ce privește schimbările care vizează relația de cuplu, mariaj, parteneriat sau colaborare. 

       Ești dornic de conversații cu prietenii, ai chef de plimbări, negocieri, de stat la povești depănând amintiri cu persoane dragi. Este posibil să te înscrii la cursuri de dezvoltare personală sau călătorești prin locuri unde nu ai mai fost de ceva timp. Sunt favorizate negocierile, relația cu clienții, publicitatea, orice activitate care implică creativitate, artă, studii din domeniul ezoteric așa că profită de această perioadă benefică pentru a dezvolta noi relații de prietenie, menite să îți aducă beneficii materiale pe termen îndelungat. La mijlocul săptămânii se recomandă atenție la aspectele care vizează casa, relația cu familia, părinții sau deplasările pe care vrei să le faci în locurile natale. Este posibil să afli informații neplăcute, care țin de o moștenire sau o proprietate și de aici pot să apară tot felul de neplăceri. Spre sfârșitul săptămânii te poți aștepta la primirea unor vești interesante, legate de locul de muncă putând fi vorba despre noi oportunități de angajare pe un post mai bine plătit. Ești plin de dinamism, hotărâre, încredere în propriile forțe, ba chiar primești susținere, încurajări venite din partea prietenilor.