Luna mai 2024, Balanță

Mai 2024, Balanță
007 Balanta       „Bucuria nu este în lucruri, este în noi.” Richard Wagner
     În prima parte a lunii vei pune accent pe descoperirea de noi posibilități de a primi bani prin intermediul celorlalți. Ești preocupat de plata taxelor, a impozitelor, de rezolvarea unor aspecte care vizează un proces, achitarea unor datorii. Îndeosebi în prima parte a acestei luni iubirea plutește în aer iar implicarea în activități recreative este la cote mari.
           În preajma datei de 13 mai apar noi posibilități de a găsi un loc de muncă avantajos pentru tine, poate chiar prin intermediul unor persoane din anturajul apropiat. Poate fi ocazia de a progresa la locul de muncă actual, ca urmare a terminării unor cursuri de perfecționare și astfel primești și o mărire de salariu. Din data de 23 mai apar noi posibilități de a conversa, colabora cu persoane aflate la mare distanță. Este posibil să dorești să pleci într-o călătorie îndepărtată sau faci planuri de vacanță cu persoana iubită. Pe de altă parte ai ocazia să te înscrii la cursuri de perfecționare sau de dezvoltare personală. După data de 20 mai se va observa o mai mare dorință de a te implica în tot ceea ce înseamnă cursuri, studii universitare și postuniversitare, apare dorința de a finaliza anumite studii.
            A doua parte a lunii îți poate aduce nevoia profundă de a face o schimbare în plan sentimental sau ai ocazia să intri în posesia unor secrete legate de persoana iubită și de aici pot să apară tot felul de discuții, neplăceri neștiind prea clar ce direcție să alegi. Vei primi răspunsuri interesante în preajma datei de 23 mai, atunci când se recomandă să dai dovadă de prudență, cu ocazia unei deplasări dar și în relația cu rudele și persoanele din mediul apropiat. Este posibil să susții un examen care nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale. La sfârșit de lună pot apărea schimbări menite să te ia prin suprindere, fie că este vorba despre o relație de dragoste, fie că este vorba de obținerea unui câștig neașteptat. Este posibil să intri în posesia unor secrete care îți vor aduce avantaje, în plan material și chiar amoros.
           Este o lună în care vei fi solicitat de tot ceea ce înseamnă carieră, loc de muncă, relația cu șefii, dar și șansa de a obține beneficii financiare, îndeosebi în prima parte a lunii.