Luna mai 2024, Capricorn

Mai 2024, Capricorn
010 Capricorn        „Locul cel mai frumos este acela în care îți găsești liniștea.” Anonim
      Încă de la începutul lunii ești preocupat de aspectele care vizează relația cu propriul copil, educația acestuia, implicarea în aspecte importante privind grija față de acesta. Nu vor lipsi tendința către joc, aventură din partea ta, încercând să vezi mai mult partea frumoasă a vieții. Te bucuri de natură, de frumusețea din jurul tău lăsându-te impresionat de lucrurile simple ale existenței. Creezi, iubești fiind plin de energie, apreciezi mai mult distracția, plimbările în natură. Chiar dacă vor mai exista unele probleme venite din partea copiilor sau a colegilor, colaboratorilor sau din partea familiei vei reuși totuși să le depășești cu bine, îndeosebi în prima parte a lunii.
             La mijlocul acestei luni este recomandat să nu te grăbești cu decizia de a semna un contract de muncă sau de colaborare întrucât ești predispus la pierderi de bani, răsturnări de situație care vizează locul de muncă. Poate fi vorba și despre necesitatea de a te preocupa mai mult de sănătatea propriului organism, de schimbarea regimului alimentar și de viață, de curățare a sufletului și trupului. Din data de 20 mai ești dedicat relației cu colegii, aspectelor care ar putea aduce o îmbunătățire a mediului de lucru, a colaborării cu colegii, șefii, autoritățile. Totul depinde de tine, de modul în care te organizezi și ce priorități alegi. Este important să nu îți neglijezi sănătatea și să rezolvi problemele pe care le-ai tot amânat, setul de analize pe care doreai să le faci de ceva timp.
           În prima parte a lunii apar noi posibilități pentru a da a relua o relație sentimentală. Este posibil să discuți cu perechea de viață despre dorința de a mări familia sau de a face schimbări care vizează propria locuință. Se discută mult, analizezi posibilitățile de a face o mutare în altă locuință sau măcar o renovare a locuinței. În preajma datei de 23 mai va trebui să fii prudent la aspectele care vizează propria sănătate sau posibilitatea de a intra în posesia unor dezvăluiri despre adevăratele intenții ale unor persoane din anturajul apropiat sau a unor colaboratori de la care aveai așteptări. Poate fi o perioadă de revelații, în ceea ce privește relația de cuplu sau o afacere personală.