Săgetător

       Ascendentul în Săgetător
     Cel născut sub acest ascendent este o persoană independentă, atrasă de aventură, de călătorii. Are țeluri înalte, o fire optimistă reușind să rezolve problemele abordând cu mult curaj situațiile de viață. Nu are răbdare să asculte necazurile celorlalți, crezând că în acest fel ar putea să atragă răul de partea lui.
     Reușește să fie un bun sfătuitor, dedicându-se oricui îi cere ajutorul. Au simțul umorului foarte dezvoltat. Sunt sinceri, curajoși, impulsivi, deschiși, energici. Iubește natura, nu suportă să stea prea mult acasă. Este o persoană deschisă, comunicativă, spunând direct ceea ce are de spus. Ține foarte mult la imaginea lui în societate, adoptând o înaltă ținută morală, nedorind să se abată de la lege.
     Acest nativ este perceput ca fiind cea mai norocoasă persoană din tot zodiacul!
     Pot deveni destul de agresivi în afaceri, fiind grăbiți să obțină avantaje de pe urma proiectelor. Le plac vânzările angro’, afacerile mari și inițiative financiare de proporții. Sunt atrași de sport și tot ce ține de mișcare, de munți și călătorii în străinătate.
     Aspect fizic: înalt, subțire, cu statură bine făcută; cu fața lungă sau ovală, fruntea rotundă, ochi albaștri sau căprui expresiv, cu ten curat, părul castaniu predispus la chelie, mai ales la tâmple; are tendința de a târșâi picioarele sau să tropăie.
     Predispoziții mentale: amabil, sincer, vesel, milos, prietenos, înțelegător, oarecum impulsiv. Predipus către filozofie, medicină, religie, dornic să călătorească și să practice sporturi.