Luna martie 2024, Vărsător

Martie 2024, Vărsător
011 Varsator      Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „Iubirea nu este doar îmbrăţişarea apei care hrăneşte şi sprijină, ci şi focul spiritului care purifică.” Paul Ferrini
      Este o lună în care vei pune mai mult accent pe valorile materiale, pe câștigurile venite din muncă proprie, valorificarea talentelor de care dispui. Este necesar să te înarmezi cu multă ambiție, ai capacitatea de a fii atent la ce anume se vrea de la tine și dispoziția de a le oferi celorlalți ajutorul de care aceștia au nevoie. Trebuie doar să profiți de oportunitățile de progres care vin acum, îndeosebi în plan financiar. Ai foarte multe de recuperat, fie că este vorba despre timp, bani sau aspecte care țin de domeniul sentimental, vei știi foarte bine să îți gestionezi timpul astfel încât să ajungi la zi cu tot ceea ce te interesează.
            Ești predispus la implicarea în relații de scurtă durată punând accent pe sexualitate dar și pe afinitățile intelectuale. Fii sincer cu tine și cu cei dragi și exprimă-ți temerile, așteptările, dorințele tale. În prima parte a lunii se va observa o mai mare preocupare, alături de partenerul de viață, pentru tot ceea ce este legat de bani, achiziții putând apărea discuții neplăcute despre cumpărăturile pe care le faci. Nu de puține ori vei fi acuzat că ești prea risipitor sau ascunzi informații legate de bugetul comun. Fii prudent în preajma datei de 15 martie, atunci când este posibil să apară unele probleme în relația de mariaj datorate și intervenției venite din partea părinților, nemulțumiți de aspecte care vizează relația ta de cuplu.
            În această lună ești preocupat în mod deosebit de resursele materiale, de felul în care ai putea atrage mai mulți bani în contul personal. Ești nevoit să plătești cât mai urgent anumite facturi restante, taxe, impozite, este recomandată prudența, în ceea ce privește achizițiile pe care le faci pentru casă. Din data de 11 martie ai ocazia să renegociezi un contract de muncă, să ceri o mărire de salariu sau primești vești bune, vis-a-vis de un loc de muncă mai bine plătit.
            Este o perioadă în care ești mult prea implicat în obligațiile care țin de casă, familie, relația cu părinții existând riscul să îți neglijezi obligațiile profesionale astfel că se cere mai multă atenție în relația cu un șef sau autoritățile, îndeosebi în preajma datei de 23 martie. Pe tot parcursul acestei luni este recomandat să fii mult mai maleabil, atunci când vine vorba despre implicarea în colectivul de muncă fiind important să ții cont și de părerile și ideile celorlalți. La jumătatea lunii este recomandat să nu exagerezi cu glumele în colectivul de muncă pentru că nu toată lumea înțelege ce ai vrut să transmiți și nu faci decât să încordezi atmosfera de aici. Acordă atenție la atacurile venite din partea dușmanilor ascunși, a adversarilor, îndeosebi la jumătatea lunii.
            În preajma datei de 19 martie se poate vorbi despre o perioadă de reevaluare a resurselor de care dispui, a banilor veniți din muncă proprie, de reorganizare a tot ceea ce înseamnă bani, investiție, plata taxelor, impozite, facturi. Poate fi o perioadă de relansare, în ceea ce privește asocierile, negocierile, călătoriile și înscrierea la cursuri care te pot avantaja, pe termen îndelungat, în carieră.