Luna mai 2024, Rac

Mai 2024, Rac
004 Rac       „Nu putem direcționa vântul, dar putem ajusta pânzele.” (Anonim)
        În prima parte a lunii ești dedicat rezolvării problemelor care vizează proiectele personale, planurile cu bătaie lungă dând dovadă de ambiție și conștiinciozitate în împlinirea obiectivelor propuse. Nu vor lipsi schimbările neașteptate, venite din partea unor amici sau a grupului din care faci parte dar, cu toate astea, reușești cumva să atragi de partea ta cele mai bune oportunități de progres. Prietenii te susțin iar tu reușești să te mobilizezi venind cu idei noi, interesante, menite să te pună într-o lumină favorabilă în ochii celorlalți. Ești dedicat trup și suflet în tot ce înseamnă relația cu grupul, cu mulțimea de oameni, de acolo venind marile realizări, îndeosebi în prima parte a lunii. Se preconizează șansa de a lansa un proiect ambițios sau de a dezvolta noi relații de prietenie, care te vor ajuta pe termen îndelungat. Este important să acționezi cât mai discret, dacă este vorba despre acțiuni care vizează lucrul cu actele, susținerea unui examen, negocieri.
            Până la jumătatea lunii va trebui să fii precaut, în ceea ce privește propria sănătate dar și în relațiile profesionale. Chiar dacă, în prima parte a lunii, ești hotărât să recuperezi pierderile suferite în relația cu anumiți colaboratori sau amici, se pare că multe dintre planurile tale se vor confrunta cu tot felul de piedici fiind nevoit să renunți la acestea. Ești gata în orice moment să-ți aperi interesele așa că vei face tot ce îți stă în putință pentru a întreține relațiile de prietenie care îți pot aduce beneficii reale.
            Din data de 20 mai explorezi cu mai multă ușurință aspectele care țin de inconștient, intuiția jucând un rol important în rezolvarea problemelor de natură personală, financiară sau profesională. În a doua parte a lunii apare ocazia de a revizui atitudinea în relația de mariaj, modul în care percepi relația de cuplu. Este posibil chiar să dorești să te implici într-o relație setnimentală secretă.  O poveste de dragoste se poate termina pentru a face loc unei relații mult mai interesante și trăită cu pasiune. În preajma datei de 23 mai pot apărea neplăceri care vizează propria sănătate. Ești nevoit să apelezi urgent la un nou tratament sau schimbi tratamentul cu altul, mai eficient. Tot în această perioadă se poate vorbi despre momente de reevaluări legate de locul de muncă sau despre finalizarea unui contract de muncă. Este important să alegi o direcție pe care să te concentrezi lăsând la o parte tot ceea ce te poate destabiliza, în plan emoțional și implicit relațional.