Săptămâna 6 – 12 mai 2024

      Începutul de săptămână te găsește nemulțumit, agitat, parcă nimic nu vrea să se așeze cum ți-ai dorit sau va trebui să depui mai mult efort decât de obicei pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești. În a doua parte a săptămânii se recomandă atenție, îndeosebi dacă ai de făcut o călătorie, întrucât ești predispus la tot felul de neplăceri, obstacole sau putem să vorbim despre o anulare a deplasării. Ai nevoie de mai mult sport, de mișcare astfel că este recomandat să o lași mai ușor cu excesul de alcool și/sau cafea. La sfârșit de săptămână faci călătorii scurte, ai chef să socializezi; pe de altă parte ești preocupat de modul în care ai putea să câștigi mai mulți bani pentru a rezolva aspecte care țin de casă, o proprietate.

 
 
 
 
 
 
 
 

      Încă de la începutul săptămânii preferi să stai retras, să îți analizezi cu atenție viața personală dar și pe cea profesională. Ți se revelează acum răspunsuri interesante, care vizează relația de cuplu, eventual un parteneriat dar și din domeniul spiritual. Porți discuții interesante cu persoane cu care nu te-ai revăzut de foarte mult timp. Te poți aștepta acum la o perioadă de refacere, reconfigurare a vieții personale, un nou start. Ai nevoie de mai multă odihnă, de influențe pozitive, întâlniri cu prieteni optimiști, care te pot ajuta să depășești cu bine orice probleme de sănătate. La sfârșit de săptămână ești preocupat de resursele personale, de valorificarea unui talent, de revenire asupra unui hobby punând creativitatea și imaginația la treabă pentru a reuși să concretizezi un proiect personal.  

 

 
 
 
 
 
 
 

       Începutul săptămânii ar putea să te pună în  dilemă, în ceea ce privește relația cu prietenii fiind nevoie de mai multă atenție la deciziile pe care le iei, îndeosebi dacă sunt implicate și cheltuieli. Ești deschis către sfaturi, îndrumări venite din partea unei persoane mai în vârstă, cu experiență în domeniul tău profesional. Nu este o perioadă tocmai favorabilă pentru a da sau a primi bani cu împrumut de la prieteni. Spre sfârșitul săptămânii este timpul să intri în posesia unor secrete care îți vor revela informații importante, legate de bani, o asociere. În ultima zi a săptămânii îți prinde bine să te preocupi de propria persoană, să te relaxezi alături de partenerul de viață sau o persoană cu care rezonezi, din punct de vedere psihic-emoțional.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

      Săptămâna aceasta ești solicitat datorită provocărilor din domeniul profesional. Fie că te gândești la noi strategii de acțiune pentru a face schimbări în domeniul profesional, fie că ești solicitat de către șefi pentru a îndeplini anumite sarcini de lucru, cert este că ies acum în evidență aspecte importante legate de carieră. Trebuie să dai dovadă de cumpătare, atunci când vine vorba despre cheltuieli dar și deciziile importante pe care vrei să le iei, în plan profesional. Pot apărea unele răsturnări de situație, răzgândiri venite din partea unui șef și care privesc drepturile tale financiare. Spre sfârșitul acestei perioade preferi să stai retras, să îți vezi de treburile care vizează casa, familia. Este momentul să reiei conversațiile pe tema unor aspecte care țin de o fostă relație de cuplu sau un parteneriat important pentru tine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

        Încă de la începutul săptămânii vei pune accent pe studiile pe termen lung, domeniul spiritual, religie, relația cu persoane aflate în străinătate sau pui la cale o călătorie în peste hotare. Ai tendința să spui lucrurilor pe nume, franc, direct, ceea ce nu este în avantajul tău. Ai sentimentul că se tot repetă aspecte care vizează domeniul socio-profesional, că nu reușești să ajungi la o înțelegere clară în relația cu șefii. Nu te grăbi să spui tot ce ai pe suflet pentru că ceilalți ar putea să folosească împotriva ta aceste informații. Ești derutat, în ceea ce privește o relație de dragoste neștiind prea clar ce așteptări să ai de la o persoană de care te simți foarte atras. La sfârșit de săptămână pot apărea probleme în relația cu prietenii sau cu un grup, o organizație din care faci parte. Este posibil să te răzgândești, vis-a-vis de o călătorie și de aici pot să apară tot felul de discuții cu o persoană apropiată.
 
 
 
 
 
 
 
 

      Ești preocupat de aspectele financiare, de bunurile comune cu partenerul de viață sau un asociat, de problemele care vizează o moștenire, proprietate, de o colaborare care implică și investiții financiare. Ai tendința să exagerezi, atunci când vine vorba despre relația de cuplu devenind, poate, prea critic. Nu este cazul să exagerezi cu reproșurile deoarece riști să distrugi o relație care a rezistat de-a lungul timpului. Ai ocazia să reiei o relație de iubire sau să pleci într-o călătorie îndepărtată pentru a te întâlni cu o persoană dragă. Nu este exclus să întâlnești o persoană de sex opus cunoscută prin intermediul site-urilor de socializare sau cu ocazia unei călătorii. La sfârșitul săptămânii ești preocupat de carieră, aspecte care vizează dezvoltarea unei relații profesionale.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

     Începutul de săptămână îți aduce în vedere aspecte importante, care vizează relația de cuplu, necesitatea de a găsi echilibrul între obligațiile care țin de carieră și cele din relația de mariaj. Este posibil să intri în posesia unor informații importante despre un parteneriat sau o afacere personală. Nu este cazul să te bazezi pe promisiunile făcute de prieteni, mai ales dacă este vorba despre bani. Ești solicitat la locul de muncă, primești sarcini de lucru pe care trebuie să le duci la îndeplinire într-un timp foarte scurt. Te poți aștepta la câștiguri financiare venite prin intermediul celorlalți, primești bani ca urmare a unei investiții făcute cu mult timp în urmă. La sfârșit de săptămână faci deplasări departe de casă pentru a încerca să rezolvi aspecte care vizează casa, o proprietate. Ești plin de energie, dornic să socializezi, să impresionezi prin atitudinea ta dezinvoltă.
 
 
 
 
 
 
 

       Încă de la începutul săptămânii ies în evidență aspecte legate de propria sănătate sau probleme legate de relația cu colegii de muncă. Ascultă-ți intuiția și nu te lăsa șantajat de așa zișii colaboratori care se pretind a fi serioși. Fii prudent, îndeosebi dacă ești nevoit să faci o deplasare în interes de serviciu întrucât pot apărea tot felul de răsturnări de situație. Las-o mai ușor cu grijile care vizează relația de cuplu sau în ceea ce privește un parteneriat. Analizează situațiile cu detașare și nu te grăbi să iei decizii la nervi! În a doua parte a săptămânii ai ocazia să împărtășești momente de încântare alături de o persoană de sex opus. La sfârșit de săptămână ești  preocupat de banii care pot veni prin intermediul altora, eventual de la partenerul de viață sau prin intermediul unei moșteniri ori datorită unui proces.
 
 
 
 
 
 
 

      Începutul săptămânii ar putea să ți se pară destul de solicitant, îndeosebi dacă te-ai decis să dai startul unei colaborări de la care ai mari așteptări, din punct de vedere financiar. Există riscul să te implici într-o afacere imobiliară păguboasă sau să se strice un obiect de valoare. Este o săptămână importantă în colectivul de muncă și în tot ceea ce înseamnă asumarea de responsaiblități, schimbări de direcție legate de un proiect profesional lansat cu ceva timp în urmă. Nu este cazul să te agiți prea mult să iasă totul perfect, mai ales atunci când vine vorba despre muncă. Starea de epuizare fizică și mentală este posibil să te țină pe loc și ai sentimentul că nu poți înainta în direcția aleasă de tine. Ai nevoie de o pauză, un concediu, pentru a reuși să îți refaci forțele. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te plimbi alături de partenerul de viață sau reușești să o lași mai ușor cu pretențiile la adresa acestuia.         
 
 
 

 

 

 

 

      Te poți aștepta la primirea unor vești neplăcute legate de părinți, eventual poți afla despre o problemă de sănătate a unuia dintre ei. Se recomandă prudență, dacă ai de făcut o achiziție sau un schimb de locuințe. Nu este o perioadă favorabilă pentru a face investiții imobiliare. Se recomandă mai multă atenție față de propriul copil, de persoana iubită, persoane dragi, cu care rezonezi din punct de vedere afectiv. Evită să te implici într-un parteneriat care se va dovedi destul de păgubos. Cauți o cale de împăcare cu o persoană de sex opus, care a jucat un rol important în viața ta. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te întâlnești cu prietenii și să te deconectezi lăsând la o parte grijile cotidiene. Reușești să vezi partea bună a unor situații care se dovedeau, în trecut, a fi în dezavantajul tău.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       La începutul săptămânii este posibil să apară tot felul de încurcături legate de acte, documente oficiale reușind cu greu să repari ceea ce au greșit alții. Partenerul de viață vine cu idei salvatoare sau prin el reușești să revii la o oarecare stare de echilibru. Chiar dacă ai șansa de a câștiga prin intermediul altora, ai ocazia să constați că banii, așa cum vin, tot așa de ușor se și duc. Important este să fii atent, dacă ești implicat într-un proces sau în dezbaterea unei moșteniri și să ții cont de sfaturile unui expert. Nu te grăbi să semnezi acte importante, până când nu citești cu atenție și vezi despre ce anume este vorba. La sfârșit de săptămână ești predispus la accidente și/sau la probleme de comunicare, relaționare cu rudele apropiate.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

      Începi săptămâna nemulțumit de atitudinea unor persoane care preferă să acționeze din umbră urmărindu-și realizarea propriului scop, fără să țină cont și de părerea ta. Nu este exclus să te confrunți cu o stare de oboseală, confuzie și astfel poate să îți scape din vedere acțiunile unor persoane. În această săptămână ai toate șansele să te îndrăgostești, îndeosebi în a doua parte a perioadei. Poate să revină în viața ta o persoană dragă. Este timpul să profiți de momentele de relaxare și ai să observi că vei da mai mult randament în realizarea sarcinilor de muncă. Spre sfârșitul săptămânii ești în formă, ba chiar ești inspirat la capitolul bani, achiziții avantajoase. Se recomandă mai multă atenție la modul în care îți gestionezi resursele materiale dar și în privința aspectelor care implică consum de energie și timp din partea ta.