Luna februarie 2024, Gemeni

Februarie 2024, Gemeni
003 Gemeni           Deviza lunii analizate este: „Timpul, în cursa lui imensă, descoperă tot ceea ce era ascuns și acoperă tot ceea ce era descoperit.” Sofocle
         În această lună au loc evenimente legate de extinderea orizonturilor prin spiritualitate, studiu, călătorii fiind atras de propria evoluție, dezvoltarea personală. Interacționezi frecvent cu persoane de altă naționalitate sau vrei să reiei relațiile ori măcar conversațiile cu persoane aflate la mare distanță. Are loc un proces de maturizare, în plan mental dar și afectiv, emoțional punând în prim plan nevoia de expansiune, de explorare a unui univers, atât interior cât și exterior ajutându-te astfel să înțelegi mai bine lumea și viața. Din data de 19 februarie evenimentele se concentrează în zona carierei, a nevoii de a explora noi dimensiuni în plan socio-profesional, de a reveni cu mai multă forță în câmpul muncii, de a-ți etala capacitatea de a relaționa și de a progresa în carieră.
              În preajma datei de 17 februarie te poți aștepta la apariția unor nemulțumiri care vizează relația cu persoane aflate la mare distanță, eventual cu persoane de altă naționalitate astfel este nevoie de mai multă prudență la deciziile legate de viața personală dar și la negocierile pe care le ai la locul de muncă. Din data de 11 februarie ai ocazia să acumulezi noi informații sau posibilitatea de a te înscrie la cursuri de perfecționare, depui eforturi să te documentezi pentru a reuși să pui în practică ceea ce ți-ai propus. Timpul se dovedește a fi de partea ta, îndeosebi dacă ai luat decizia de a învăța lucruri noi, incitante bucurându-te astfel de rezultate deosebite în domeniul în care activezi.
            În preajma datei de 22 februarie va trebui să fii prudent la deciziile pe care le iei, vis-a-vis de o relație sentimentală. Nu vor lipsi discuțiile neplăcute, reproșurile, gelozia, acuzațiile în relația de cuplu. Din data de 19 februarie ești susținut de șefi în demersurile tale profesionale, ai capacitatea de a convinge pentru a obține ceea ce ai nevoie. Îți asumi noi responsabilități, în ciuda piedicilor cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Se vor observa mult mai rapid eforturile depuse de tine pentru propriul succes. Se preconizează schimbări importante, menite să te avantajeze, poate să apară ocazia de a progresa, de a atrage oamenii de care ai nevoie pentru a obține o funcție, jobul mult dorit. Nu vor lipsi momentele provocatoare din relația de cuplu, îndeosebi atunci când vine vorba despre prieteni, propriile idealuri, ambiția ta de a progresa în plan profesional. Este timpul să îți exprimi propriile dorințe cu mai mult curaj și încredere că vei reuși, în ciuda adversităților venite din partea celor cu care relaționezi.
            Pe tot parcursul acestei luni, te poți aștepta la schimbări de direcție, ai șansa de a găsi un (nou) loc de muncă, de a concretiza vechile idei, de a da startul unui proiect ambițios, alături de partenerul de viață sau un asociat de încredere.