Tarotul și Zodiile, Fecioară

       Fecioară-Eremitul
     Cartea de tarot „Eremitul” sau „Pustincul”, semnifică retragerea, solitudinea, interiorizarea, dorința de independență, inspirația, meditația și intuiția. Acești nativi sunt îndemnați să-și găsească singuri calea, prin experiențele de viață care nu sunt scutite de obstacole, de pierderi ceea ce le va da, inevitabil, o mai mare înțelegere a oamenilor și a vieții.
Nativul Fecioară simte nevoia să se retragă departe de tumultul cotidian, preferând căutările tăcute și solitare, având capacitatea să rezolve problemele prin forțe proprii, datorită capacităților lui, a experienței de viață. Îi place să-și asume riscuri calculate, fiind atent la detalii, nu se va avânta în zone necercetate, necunoscute.
Cartea „Eremitul” îndeamnă la păstrarea credinței și de a nu lăsa pe nimeni să îl abată de la drumul ales, fiind foarte important ca nativul Fecioară să asculte intuiția și să-și urmeze spiritul.
Sub influența cărții de tarot „Eremitul” nativul Fecioară trebuie să învețe cum să își exploreze sentimentele și să-și îmbogățească universul spiritual. Nu este suficient că pun pe primul plan organizarea, disciplina ci trebuie să se retragă în solitudine pentru a reuși să se cunoască cu adevărat, să își exploateze resursele ce pot fi decoperite numai în acest mod. Sunt persoane înclinate către spiritualitate, care nu trebuie să se identifice neapărat cu o anumită religie.
Sunt caracterizați de o mare sete de cunoaștere, dorința de a comunica, de a transmite din propria cunoaștere dar trebuie să evite tendința de a fi prea cicălitori, bârfitori, dând atenție la orice detaliu, riscând astfel să se abată de la adevărata direcție.
 

[sbscrbr_form]