Albastrea

 

    Persoanele nascute in zilele de : 4, 13, 22, 31
    Albăstreaua se remarcă prin consecvența în sentimente, având o fire sensibilă, profundă cu un atașament puternic față de alte persoane.
    Sunt persoane loiale atât ideilor cât și persoanelor din viața lor. Se dedică cu totul proiectelor și relațiilor care contează pentru ei.
    Este o persoană organizată, calculată, având capacitatea de a coordona viața celor din jur, în special pe cea a colegilor de echipă sau a familiei. Sunt persoane înclinate către perfecțiune căutând să facă orice pentru a ajunge să își atingă cele mai îndrăznețe idealuri. Este o persoană impulsivă, plăcându-i să își impună punctul de vedere. Are nevoie de stabilitate și siguranță ceea ce o face să fie foarte atentă la oamenii din preajmă astfel reușind să împiedice implicarea în acțiuni și afaceri riscante.
    În dragoste, nativul Albăstrea este loial; va căuta însă persoana ideală care consideră că poate corespunde criteriilor sale. Când are norocul să găsească această persoană va face tot posibilul să o păstreze și să o mulțumească din toate punctele de vedere. Albăstreaua nu va reuși să își exprime adevăratele sentimente față de persoana iubită, având adeseori probleme în exprimarea acestora.
    Compatibilități: Albăstrea, Margaretă, Bujor
    Numere norocoase: 1, 7, 16, 19, 20, 25, 29.
    Zile favorite: sâmbătă, duminică, luni
    Planeta caracteristică: Neptun