Săptămâna 13 – 19 mai 2024

        Te poți aștepta la primirea unor vești neplăcute legate de părinți, eventual poți afla despre o problemă de sănătate a unuia dintre ei. Este o perioadă favorabilă pentru a face investiții în domeniul imobiliar. Este recomandat să fii alături de cei dragi, fie că este vorba despre sfaturi, fie va trebui să te îngrijești de ei. Evită să te implici într-un parteneriat care se va dovedi destul de păgubos. Cauți o cale de împăcare cu o persoană de sex opus care a jucat un rol important în viața ta. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te întâlnești cu prietenii și să te deconectezi lăsând la o parte grijile cotidiene. Reușești să vezi partea bună a unor situații care se dovedeau, în trecut, a fi în dezavantajul tău. 

        Începutul de săptămână îți aduce în vedere aspecte importante, care vizează relația de cuplu, necesitatea de a găsi echilibrul între obligațiile care țin de carieră și cele din relația de mariaj. Este posibil să intri în posesia unor informații importante, despre un parteneriat sau o afacere personală. Nu este cazul să te bazezi pe promisiunile făcute de prieteni, mai ales dacă este vorba despre bani. Ești solicitat la locul de muncă, primești sarcini de lucru pe care trebuie să le duci la îndeplinire într-un timp foarte scurt. Sunt favorizate aspectele care țin de achiziția unui bun de valoare pentru propria locuință. La sfârșit de săptămână faci deplasări departe de casă pentru a rezolva aspecte care vizează casa, o proprietate. Ești plin de energie, dornic să socializezi, să impresionezi prin atitudinea ta dezinvoltă.

      La începutul săptămânii ești preocupat de aspecte care vizează relația cu cei din mediul apropiat, fie că este vorba despre rude, vecini sau colegii de muncă. Nu duci lipsă de idei în ceea ce privește demararea unui proiect care implică investiții financiare. Partenerul de viață vine cu idei salvatoare sau prin el reușești să revii la o stare de echilibru. Chiar dacă ai șansa de a câștiga prin intermediul altora nu te bucuri prea mult de bani întrucât ai de făcut plăți restante, datorii.  Important este să fii atent, dacă ești implicat într-un proces sau în dezbaterea unei moșteniri și să ții cont de sfaturile unui expert. Nu te grăbi să semnezi acte importante, până când nu citești cu atenție și vezi despre ce anume este vorba. La sfârșit de săptămână ești predispus la accidente și/sau la probleme de comunicare cu rudele apropiate.

       Încă de la începutul săptămânii ești preocupat de bani, câștigurile venite prin muncă proprie. Problemele din carieră tind să se accentueze și astfel poți să ajungi la ruperea unui parteneriat important. Ai sentimentul că nu mai reziști la presiunile venite din partea șefilor sau a colegilor care vin cu tot felul de pretenții. Nu este exclus să apară tot felul de acuzații, reproșuri venite din partea unor colegi răutăcioși. Ai nevoie de mai multă odihnă, de influențe pozitive, întâlniri cu prieteni optimiști, care te pot ajuta să depășești cu bine orice probleme de sănătate. La sfârșit de săptămână preferi să stai aproape de familie, de cei dragi, împărtășind cu aceștia momente de relaxare și încântare. Ești preocupat de aspectele care vizează sănătatea părinților.

      Începi săptămâna nemulțumit de atitudinea unor persoane care preferă să acționeze din umbră urmărindu-și realizarea propriului scop, fără să țină cont și de părerea ta. Nu este exclus să te confrunți cu o stare de oboseală, confuzie și astfel poate să îți scape din vedere acțiunile unor persoane din anturajul apropiat. În această perioadă ai toate șansele să te îndrăgostești, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. Poate să revină în viața ta o fostă relație de dragoste. Este timpul să profiți de momentele de relaxare și vei observa că ești mai eficient în realizarea sarcinilor de muncă. Spre sfârșitul săptămânii ești în formă, ba chiar ești inspirat, la capitolul bani, achiziții avantajoase. Acordă atenție la problemele de sănătate.

         Începutul de săptămână te găsește nemulțumit, agitat, de parcă nimic nu vrea să se așeze cum ți-ai dorit sau depui mai mult efort decât de obicei pentru a obține ceea ce îți dorești. Este nevoie de mai multă detașare de grijile cotidiene fiind necesar să lucrezi la un proiect personal pe care l-ai abandonat de ceva timp. Se recomandă atenție, îndeosebi dacă ai de făcut o călătorie în a doua parte a săptămânii întrucât ești predispus la tot felul de neplăceri, obstacole, eventual anulezi deplasarea. Ai nevoie de mai mult sport, de mișcare astfel că este recomandat să o lași mai ușor cu excesul de alcool și/sau cafea. La sfârșit de săptămână faci călătorii scurte, ai chef să socializezi; pe de altă parte ești preocupat de modul în care ai putea să câștigi mai mulți bani pentru a rezolva problemele care țin de casă, o proprietate.

       Începutul săptămânii ar putea să te pună într-o dilemă, în ceea ce privește relația cu prietenii, fiind nevoie de mai multă atenție la deciziile pe care le iei, îndeosebi dacă sunt implicate și cheltuieli. De evitat conflictele cu prietenii, mai ales dacă este vorba despre bani. Nu este o perioadă tocmai favorabilă pentru a da sau a primi bani cu împrumut de la amici. Spre sfârșitul săptămânii au loc discuții secrete sau este timpul să intri în posesia unor secrete care îți vor revela informații importante, legate de bani, eventual o asociere. În ultima zi a săptămânii îți prinde bine să te preocupi de propria persoană, să te relaxezi alături de partenerul de viață sau o persoană cu care rezonezi, din punct de vedere psihic-emoțional.

      Încă de la începutul săptămânii vei pune accent pe studiile pe termen lung, domeniul spiritual, religie, relația cu persoane aflate în străinătate sau planifici o călătorie în străinătate. Ai tendința să spui lucrurilor pe nume, franc, direct, ceea ce nu este în avantajul tău. Ai sentimentul că se tot repetă situații care vizează domeniul socio-profesional, că nu reușești să ajungi la o înțelegere clară în relația cu șefii. Nu te grăbi să spui tot ce ai pe suflet pentru că ceilalți ar putea să folosească împotriva ta aceste informații. Ești derutat, în ceea ce privește o relație de dragoste neștiind prea clar ce așteptări să ai de la o persoană de care te simți foarte atras. La sfârșit de săptămână pot apărea probleme în relația cu prietenii sau cu un grup, o organizație din care faci parte. Este posibil să te răzgândești, vis-a-vis de o călătorie și de aici pot să apară tot felul de discuții cu o persoană apropiată.

      Încă de la începutul săptămânii ies în evidență unele probleme privind propria sănătate sau în relația cu colegii de muncă. Ascultă-ți intuiția și nu te lăsa șantajat de  colaboratori care pretind că te ajută în rezolvarea unei probleme personale. Fii prudent, îndeosebi dacă ești nevoit să faci o deplasare în interes de serviciu întrucât pot apărea tot felul de răsturnări de situație. Nu vor lipsi provocările ce vizează propria sănătate, necesitatea de a schimba regimul alimentar și chiar de viață. Las-o mai ușor cu grijile care vizează relația de cuplu sau în ceea ce privește un parteneriat. Analizează situațiile cu detașare și nu te grăbi să iei decizii la nervi! În a doua parte a săptămânii ai ocazia să împărtășești momente de încântare alături de o persoană de sex opus. La sfârșit de săptămână ești preocupat de banii care pot veni prin intermediul altora, eventual de la partenerul de viață sau prin intermediul unei moșteniri, ori datorită unui proces. 

       Ești preocupat de bani, de bunurile comune cu partenerul de viață sau ale unui asociat, de aspecte care vizează o moștenire, proprietate, o colaborare care implică și investiții financiare. Ai tendința să exagerezi, atunci când vine vorba despre relația de cuplu devenind, poate, prea critic. Nu este cazul să exagerezi cu reproșurile pentru că astfel riști să distrugi o relație care a rezistat de-a lungul timpului. Ai ocazia să reiei o relație de iubire sau să pleci într-o călătorie îndepărtată pentru a te întâlni cu o persoană dragă. Nu este exclus să întâlnești o persoană de sex opus, cunoscută prin intermediul site-urilor de socializare sau cu ocazia unei călătorii. La sfârșitul săptămânii ești preocupat de carieră, aspectele care vizează dezvoltarea unei relații profesionale.  

        Săptămâna aceasta ești solicitat datorită provocărilor din domeniul profesional. Fie că te gândești la noi strategii de acțiune pentru a face schimbări în domeniul profesional, fie că ești solicitat de către șefi pentru a îndeplini anumite sarcini de lucru, cert este că ies acum în evidență aspecte importante legate de carieră. Trebuie să dai dovadă de cumpătare, atunci când vine vorba despre cheltuieli dar și deciziile importante pe care vrei să le iei, în plan profesional. Pot apărea unele răsturnări de situație, răzgândiri venite din partea unui șef, care privesc drepturile tale financiare. Spre sfârșitul acestei perioade preferi să stai retras, să îți vezi de treburile care vizează casa, familia. Poți să reiei conversațiile pe tema unor aspecte care țin de o proprietate sau ești solicitat de către părinți pentru a le veni în ajutor cu sfaturi ori susținere financiară.  

       Începutul săptămânii ar putea să ți se pară destul de solicitant, îndeosebi dacă te-ai decis să dai startul unei colaborări de la care ai mari așteptări, din punct de vedere financiar. Există riscul să te implici într-o afacere sau colaborare care nu corespunde așteptărilor tale. Este o săptămână importantă în privința colectivului de muncă și în tot ceea ce înseamnă asumarea de responsabilități, schimbări de direcție legate de un proiect profesional lansat cu ceva timp în urmă. Nu este cazul să te agiți prea mult să iasă totul perfect, mai ales atunci când vine vorba despre muncă. Starea de epuizare fizică și mentală este posibil să te țină pe loc și ai sentimentul că nu poți înainta în direcția aleasă de tine. Ai nevoie de pauză, un concediu, pentru a reuși să îți refaci forțele. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te plimbi alături de partenerul de viață sau reușești să o lași mai ușor cu pretențiile la adresa acestuia.