Luna aprilie 2024, Taur

Aprilie 2024, Taur
002 Taur        „Apa tulbure se limpezește cel mai bine când este lăsată în voia ei.”
       Încă de la începutul acestei luni ești conectat la informațiile care vin din astral având ocazia să intri în posesia unor informații valoroase pentru dezvoltarea personală și profesională. Este este important să îți găsești direcția, să îți atingi obiectivele propuse dând dovadă de o bună organizare a ideilor. Ești receptiv la mediul din care faci parte, dornic să le vii în ajutor celorlalți, ceea ce îți va da sentimentul de împlinire. Este important să acorzi atenție la modul în care îți organizezi timpul, fără să neglijezi propria sănătate!
            Oricât de greu ți se pare drumul pe care ți-ai propus să îl parcurgi în această lună, până la urmă vei reuși să iei hotărârile care te vor avantaja, pe termen îndelungat. În prima parte a perioadei te confrunți cu o stare de confuzie, nehotărâre, ai sentimentul că prietenii nu îți vor binele sau că se folosesc de bunăvoința ta pentru a-și împlini scopurile egoiste. Ai însă capacitatea să te revigorezi, să îți reîncarci „bateriile” dedicând timpul liber domeniului spiritual, activităților care îți fac plăcere. Este vorba despre o perioadă de solitudine, de retragere în lumea ta reușind să găsești soluții salvatoare la situațiile critice. Reapar persoane din trecut care te vor ajuta să te redescoperi, să privești viața și oamenii altfel.
            Domeniul financiar poate fi supus unor restricții, îndeosebi în a doua parte a lunii. Cariera trece prin schimbări profunde încercând să găsești o cale sigură de progres în domeniul vizat de tine. De la jumătatea lunii ești mult mai atent la felul în care te percep ceilalți, preocupat să aduci schimbări în propria garderobă, să adopți un nou look. Domeniul sentimental este favorabil, pe tot parcursul lunii. Ieși mai mult în lume, socializezi, relaționezi mai ușor cu sexul opus.
             Din data de 19 aprilie te simți plin de energie, capabil să treci cu mai mult optimism și încredere peste orice obstacole. Spre sfârșitul lunii ești într-o continuă agitație resimțind nevoia de mișcare, călătorii, de a socializa și de a acumula multe informații în scurt timp.      
            Se recomandă prudență la deciziile pe care le iei, vis-a-vis de viața personală dar și în relația cu ceilalți, îndeosebi spre sfârșitul acestei luni. Se reconfigurează planul relațional, modul în care vezi lumea, viața având ocazia să faci alegeri care te vor ajuta să progresezi în plan personal.