Numărul 6

6

    Numărul destinului 6

    Aveți un mare simț al compasiunii căutând în permanență să fiți în serviciul altora. Sunteți îngrijorat de soarta omenirii încercând să le dați o mână de ajutor celor neajutorați. Sunteți priviți ca niște vindecători fiind capabili să oferiți tot confortul de care au nevoie ceilalți.
    Aveți simțul reponsabilității foarte dezvoltat. Sunteți idealist, reușiți să îi conduceți pe cei din jur prin exemplul personal și prin asumarea responsabilităților. Sunteți înțelept și echilibrat, reușind să vă implicați destul de repede în problemele serioase ale existenței.
    Aveți talent muzical, vă descurcați foarte bine în arte vizuale și interpretative. Creativittaea vă poate fi suprimată de dorința de sacrificiu sau prin faptul că nu reușiți să vă vedeți la adevărata valoare.
    Reușiți să vă descurcați foarte bine și în afaceri, fiind dotat cu o deosebită carismă, cu care reușiți să atrageți oamenii de partea dvs.
    Există pericolul să vă închipuiți că sunteți salvatorul lumii și să duceți poverile celorlalți risipindu-vă de multe ori în direcția nepotrivită.