Numărul 8

8

    Numărul destinului 8

    Persoanele care au ca număr de destin 8 au darul de a conduce, de a fi lideri, au capacitatea dea acumula bogății. Au talent pentru afaceri și orice are legătură cu finanțele. Sunt persoane preocupate de satisfacerea plăcerilor materiale. Au toate șansele să devină puternci și bogați. Se ocupă de lucruri practice, concrete le place să despice firul în patru. Se ocupă poate prea mult pentru latura ce ține de bani și putere, reușind adeseori să obțină puterea pe care și-o doresc.
    Eșecurile în căsnicie pot fi destul de costisitoare. Marea prococare a vieții ar putea veni din detașare și din înțelegerea că puterea și influența pot fi folosite în beneficiul omenirii. Pesoanele care se află sub vibrația acestui număr de destin nu reușesc să înțeleagă adevărata valoare a banilor sunt nevoiți să sufere consecințele lăcomiei și să muncească toată viața pentru ca până la urmă să piardă tot.
    Voința și perseverența vă pot transforma într-o persoană insensibilă față de cei din jur. Puteți deveni obsedat de atingerea scopurilor propuse reprimându-vă sentimentele și îndepărtându-vă de ceilalți. Trebuie să învățați să fiți atent la cei din jur.