Zodiac floral

   
 
 
 
 
 
     Zodiacul floral este un tip de horoscop caracteristic în primul rând femeilor. Pentru a putea afla caracteristicile fiecărei zodii din zodiacul floral nu este nevoie decât de ziua din luna în care te-ai născut, nu și de lună sau an. Astfel, fiecare zi are asociată cu una din cele 9 flori ale zodiacului, iar cei nascuți în ziua respectivă pot afla ce le este predestinat din punct de vedere al destinului, caracterului și dragostei.   
       Caracteristicile zodiacale ale florilor se obțin pe baza zilei de naștere. În principiu, zodiacul floral este caracteristic femeilor, dar prin extensie, și bărbații se pot regăsi în descrierile de aici.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pentru detalii, click pe numele zodiei!
 
Foarea Soarelui Bujor Papucul-doamnei
Floarea-soarelui                                    Bujor                                                 Papucul-doamnei
Ziua de: 1, 10, 19, 28.                            Ziua de: 2, 11, 20, 29.                        Ziua de: 3, 12, 21, 30.
 
 
Albastrea OLYMPUS DIGITAL CAMERA Mac
Albăstrea                                             Iris                                                        Mac
Ziua de: 4, 13, 22, 31.                          Ziua de: 5, 14, 23.                                 Ziua de: 6, 15, 24.
 
 
 
Orhidee Margareta Trandafir
Orhidee                                                 Margareta                                          Trandafir
Ziua de: 7, 16, 25.                                 Ziua de: 8, 17, 26.                              Ziua de: 9, 18, 27.
[sbscrbr_form]