Luna mai 2024, Taur

Mai 2024, Taur
002 Taur     „Oportunitățile sunt ca răsăritul. Dacă aștepți prea mult, le ratezi.” W.A.Ward
     În această lună ești hotărât să acționezi, fără să-și fie teamă de concurență fiind atent la aspectele care vizează viața personală și relațională. Te remarci prin ambiție, încredere în propria personaă, prin abilitatea de a descurca în situații limită și de a atrage de partea ta persoane care te susțin în demersurile tale, în plan personal sau/și profesional. Până la mijlocul lunii ești preocupat de propria persoană, de înnoirea garderobei, schimbarea look-ului reușind să atragi cu ușurință oportunități de dezvoltare în plan personal, relațional și profesional.
             Se poate vorbi despre șansa unui nou început, de progres pe care îl aștepți de ceva timp fiind conștient că numai de tine depinde. Nu îți vor lipsi intuiția, dedicarea, conștiinciozitatea în concretizarea proiectelor și a ideilor reușind să îi atragi și pe ceilalți în cercul tău conclucrând astfel la proiecte ambițioase. Pe de altă parte ai senzația că timpul trece extrem de repede și oricât de organizat și de harnic ai fi, parcă tot nu îți ajunge timpul să faci ceea ce ți-ai propus.
         Din data de 26 mai ești atent la posibilitățile de a dezvolta relații menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Poate fi șansa de a valorifica experiența de viață, relațiile, informațiile acumulate de-a lungul timpului, în sensul dezvoltării unei colaborări sau a unei afaceri personale care poate să te avantajeze pe termen îndelungat. Se poate vorbi și despre reevaluarea unor resurse, recuperarea unor bani sau primirea unor plăți restante. Va trebui să fii atent la informațiile care vin către tine. În preajma datei de 23 mai se face lumină în relația de cuplu aducând la suprafață secrete, informații interesante reușind astfel să observi rivalii relației de cuplu, persoanele care vor cu tot dinadinsul să strice starea de echilibru în relația cu partenerul de viață. Este momentul ideal pentru a clarifica aspecte importante în relația cu celălalt, de a vedea ce merită să rămână în viața ta. Este posibil ca răbufnirile din relația de mariaj să aducă la suprafață elemente inedite, dar care te ajută să faci un pas important înainte în viața personală. În preajma datei de 28 mai ți se pot revela aspecte care vizează relația cu prieteni vechi ceea ce te va ajuta să iei decizia de a schimba direcția într-un proiect la care ai muncit susținut. Se recomandă mai multă atenție la modul în care îți gestionezi veniturile personale, îndeosebi spre sfârșitul lunii.
            În această lună ești mult mai dedicat, dornic să vii în ajutorul celorlalți ceea ce te va ajuta să progresezi și în plan personal. Va trebui să acorzi mai multă atenție la relațiile socio-profesionale, îndeosebi în a doua parte a lunii. Este nevoie de conștientizare a ceea ce ai de schimbat în propria atitudine, la modul în care colaborezi cu șefii sau colaboratorii. Spre sfârșitul lunii te gândești foarte serios la o strategie pentru a-ți pune în practică abilitățile tale creatoare dar și răbdarea, înțelepciunea și experiența pe care le-ai acumulat. Este timpul să acționezi, lăsând deoparte îndoiala, frica de schimbare.