Tarotul și Zodiile, Taur

       Taur – Marele Preot
     Cartea de tarot „Marele preot”, reprezintă autoritatea, legea, lumea credinței, spiritualitatea, perseverența, răbdarea și învățarea, buna organizare dar și voința de neclintit.
Nativul Taur poate fi o persoană amabilă, drăguță, dornică să ajute, să îi susțină pe cei care au nevoie de ajutor, fie moral și/sau spiritual dar nu va ezita să întoarcă spatele, atunci când observă că nu îi este apreciată munca, răbdarea, dedicarea, dragostea. Este o persoană care ține foarte mult la aparențe, nelăsând să îi fie observate adevăratele gânduri, trăiri, sentimente.
Sub influența cărții de tarot „Marele preot” nativul Taur arată că este preocupat de latura spirituală a existenței, de descifrarea sensurilor profunde, reușind să se ridice deasupra materialității prin credință, iubirea față de semeni, învățând să dăruiească necondiționat. Poate deveni un mentor, ghid spiritual, protector sau profesor, o persoană ce poate juca un rol important în comunitatea, grupul din care face parte.
Pentru acest nativ este important să înțeleagă sensul lucrurilor, al evenimentelor, cercetând latura ascunsă a vieții. Acest nativ dă dovadă de înțelepciune, stabilitate, fermitate în acțiuni, voință, preferă să facă lucrurile pas cu pas. Dă dovadă de încăpățânare pentru a-și atinge scopurile, nesuportând să fie scos din ritmul lui.
[sbscrbr_form]