Tarotul și Zodiile, Săgetător

       Săgetător – Temperanța
     Cartea de tarot „Temperanța” este un simbol al armoniei, împăcării, siguranței, liniștii, modestiei, clarviziunii, creației.
Nativul Săgetător este o persoană jovială, optimistă, dornică să îi ajute pe ceilalți oameni, dând dovadă de onestitate. Iubește distracția, aventura, se bucură de viață fiind un veșnic copil prin natura lui veselă, sufletul acestuia simțind nevoia permanentă să simtă pacea și armonia. Are o foarte bună capacitate de a negocia, știind să îmbine, în mod natural, inteligența cu umorul. Iertarea și pacea cu sinele joacă un rol esențial pentru acest nativ, în ceea ce privește atingerea țelului propus. Știe să ierte și să iubească, fiind foarte conștient că are ceva util de învățat de la fiecare om cu care interacționează.
Sub influența cărții de tarot „Temperanța”, nativul Săgetător își atinge succesul pe termen îndelungat datorită muncii, spontaneității, dinamismului, a stării de optimism, știind să își analizeze cu foarte mare atenție posibilitățile, atrăgând de partea lui aliați de nădejde. Răbdarea joacă un rol central în viața acestor nativi iar, pentru a reuși cu adevărat în viață, trebuie să nu ia decizii pripite, în momente de tensiune. Este important să trăiască cumpătat, realizând echilibrul între corp, suflet și spirit, rămânând în armonie cu Universul.
 

[sbscrbr_form]