Luna mai 2024, Pești

Mai 2024, Pești
012 Pesti    „În fiecare om strălucește un Soare, totul este să-l lăsăm să ardă.” Socrate
    În această lună ai posibilitatea să călătorești, să acumulezi informații, să te dezvolți la nivel intelectual. Ești admirat pentru felul tău deschis de a-ți exprima gândurile și trăirile. Te simți în largul tău, cât timp acumulezi și faci schimb de informații, ceea ce te va ajuta să progresezi, să cunoști oameni interesanți, să ajungi în locuri care te ajută să îți regăsești starea de echilibru. Este momentul oportun pentru a urma un (nou) curs de perfecționare, de dezvoltare personală având capacitatea de a acumula mult mai ușor informațiile. Porți discuții care vizează achiziția unei proprietăți sau cu familia, pe tema unei moșteniri.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu ai ocazia să discuți cu perechea de viață despre posibilitatea de a achiziționa o nouă casă sau pentru a face modificări, renovări în propria locuință. În a doua parte a lunii ești mai optimist, încrezător că Divinitatea te va ajuta în demersurile tale, îndeosebi dacă ai în plan să te implici într-o relație de cuplu sau dacă te-ai hotărât să faci o schimbare favorabilă în relația actuală.
            Din data de 20 mai apare posibilitatea de a folosi în avantaj personal abilitățile de care dispui, poți semna un contract avantajos din punct de vedere financiar. Din data de 23 mai familia joacă un rol deosebit în viața ta preocupându-te mai mult de casă, părinți. Călătorești în locurile natale, preferi să îți cercetezi propria ființă, să te redescoperi, să găsești un mediu în care simți că rezonezi cu cei din jur, din punct de vedere psihic-emoțional. Se recomandă prudență în relația cu șefii, autoritățile sau în ceea ce privește schimbările din domeniul profesional, îndeosebi în preajma datei de 15 mai. Este recomandat să nu te grăbești cu deciziile vis-a-vis de relația cu prietenii sau în relația cu un grup din care faci parte.
            Pe parcursul lunii se observă tendința de a socializa cât mai mult cu tot felul de persoane, prin intermediul internetului, a telefonului, simți nevoia de a cunoaște oameni noi, interesanți astfel că sunt șanse mari ca, până la sfârșitul lunii, să te îndrăgostești. Nu este exclus să apară și probleme, dezamăgiri, implicarea într-o relație extraconjugală sau revenirea asupra unei foste relații de iubire ceea ce îți va crea probleme, dezamăgiri, îndeosebi în preajma datei de 23 mai.