Margareta

    Persoanele născute în zielele de: 8, 17, 26
     Margareta semnifică candoarea, inocența, ori faptul de a se știi iubită.
    Caracteristici ale acestei flori: timiditatea și puritatea. Acest nativ dă dovadă de multă perseverență, ambiție și tenacitate fiind o persoană ancorată în realitate. Dă dovadă de multă răbdare, de tact reușind să îți susțină cu fermitate punctul de vedere. Nativul Margaretă este caracterizat de modestie și uneori pare o persoană retrasă față de ceilalți oameni. Nu are mulți prieteni, dar se poate baza în orice moment pe cei pe care îi are. Este o persoană prudentă și clarvăzătoare.
    O trăsătură importantă a acestui nativ este sinceritatea, reușind să le spună în față oamenilor ceea ce îl nemulțumește. Trebuie să încerce să fie mai diplomat, să caute să evite ranchiuna, dorința de răzbunare. Acestor nativi li se potrivește cariera în justiție, în contabilitate.
    Viața le oferă acestor nativi numeroase șanse de afirmare atât în plan financiar cât și în plan sentimental. Realizările din toate punctele de vedere pot să apară în urma căsătoriei. Uneori acești nativi au tendința de a se plânge poate prea mult de anumite nerealizări fără să vadă dacă cerințele au fost mai mari decât posibilitatea de a atinge obiectivele propuse inițial.
    În dragoste este o persoană romantică, tandră așteptând însă reciprocitate în exprimarea sentimentelor. Posibil să își caute multă vreme partenerul ideal, iar până să găsească jumătatea ar putea să treacă mulți ani și multe dezamăgiri în dragoste.
    Compatibilitate: Albăstrea, Bujor, Mac, Floarea-Soarelui.
    Numere norocoase: 4, 8, 22, 24, 26, 31.
    Planeta caracteristică: Jupiter.