Luna februarie 2024, Rac

Februarie 2024, Rac
004 Rac        Deviza ta, în această lună, este: „Viața însăși este magie iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăiești ca pe ceva magic.” Albert Einstein
       În această lună vei reuși să privești lucrurile dintr-o nouă perspectivă, ești conștient că există necesitatea de a aduce un nou suflu în viața ta, este bine să adopți un nou mod de a gândi, de e privi viața și oamenii, dincolo de aparențe. Nu este exclus să fie vorba despre necesitatea de a rezolva cât mai repede problemele care vizează plata unor taxe, impozite, amenzi. Poți afla despre moartea unei persoane dragi sau intri în posesia unei moșteniri și de aici apar tot felul de probleme. Încă de la începutul lunii ești profund implicat în tot ceea ce înseamnă relația de cuplu sau o relație sentimentală. Se reiau unele discuții neplăcute, fie că este vorba despre bani, ceea ce ai dat sau ce nu ai primit, deși ai cerut ajutorul, fie ți se aduc tot felul de reproșuri, care au sau nu legătură cu realitatea. Ești derutat, obosit, nu știi ce decizie să iei, dacă merită să faci compromisuri într-o relație care ți-a demonstrat că nu îți poate aduce nimic bun. Este o perioadă trăită cu intensitate, care se va dovedi profund transformatoare.
               În preajma datei de 17 februarie se preconizează probleme de natură financiară sau poate fi momentul în care se face lumină în ceea ce privește un contract de muncă/colaborare. Din data de 19 februarie ești interesat de domeniul spiritual, de călătorii și relația cu persoane aflate în străinătate, studiu, ai dorința de adopta o nouă filosofie de viață. Din data de 20 februarie ai ocazia să participi la un proiect comun cu partenerul de viață sau te implici mai mult în relația de mariaj fiind atent la nevoile celuilalt. Acordă atenție la problemele de comunicare în relația de cuplu, datorită intervenției unor rude apropiate, care vin cu tot felul de informații false încercând să denigreze relația ta de cuplu. În preajma datei de 24 februarie va trebui să fii prudent la tot ce vizează relația cu prietenii sau revenirea unor discuții pe tema banilor veniți prin intermediul partenerului de viață sau a unei moșteniri.
            În ceea ce privește domeniul profesional sunt favorizate asocierile, dezvoltarea unor relații de prietenie menite să îți dea impulsul de a face pași importanți în carieră. Este o lună de progres profesional dar și de relansare a unei relații de colaborare, un parteneriat care te solicită foarte mult, financiar dar și ca timp și energie.
             Începutul lunii îți aduce în vederea necesitatea de a reevalua unele relații de prietenie sau un proiect la care ai lucrat susținut, fără să îți aducă beneficii materiale, până acum. Din data de  24 februarie va trebui să te reorientezi, să îți schimbi cumva modul de a privi anumite strategii de lucru dar și modul în care colaborezi cu șefii și colegii. Spre sfârșitul lunii recomandat să fii prudent la deciziile pe care le iei, fie că este vorba despre obținerea unui împrumut bancar, fie că vorbim despre un proces în care ești implicat, se mai liniștesc lucrurile și resimți o oarecare libertate de mișcare, de acțiune, în zona colaborărilor, a asocierilor de orice fel. Te poți baza pe prieteni, dacă vin cu oferta unui loc de muncă sau poți să te implici cu mai mult avânt în cadrul unei organizații și te faci auzit, poți chiar să joci rolul de lider.
            Este o lună în care se ridică multe semne de întrebare, îndeosebi atunci când vine vorba despre banii celorlalți, venituri primite prin intermediul partenerului de viață. Poți clădi acum un nou drum profesional, doar de tine depinde modul în care folosești informațiile care vor veni spre tine. Este timpul să te debarasezi de alianțe vechi, colaborări care nu mai corespund cerințelor tale, pentru a-ți lua un nou avânt, mult mai promițător.