Luna aprilie 2024, Săgetător

Aprilie 2024, Săgetător
009 Sagetator          „Rezistența față de situațiile neplăcute este rădăcina suferinței.” Ram Dass
         În această lună vei da dovadă de creativitate, inițiativă, resimți o mai mare nevoie de iubire precum și dorința de a veni în ajutorul propriului copil. Este timpul să redescoperi acele capacități creative, modul prin care poți da un sens mult mai frumos propriei vieți, prin ceea ce reușești să creezi. Creativitatea este accentuată și îți prinde bine să profiți de timpul liber pentru a descoperi un (nou) hobby. Pe de altă parte organizează reuniuni supriză pentru cei dragi și astfel vei primi aprecierea și sprijinul lor.
            La mijlocul lunii apar noi posibilități de a da startul unei relații de dragoste bucurându-te din plin de atenția venită din partea sexului opus. Este posibil să te bucuri de vești legate de propriul copil sau o persoană dragă, din anturajul apropiat. Se recomandă să fii mai selectiv în privința anturajului și evită să divulgi planurile de viitor, îndeosebi în preajma datei de 24 aprilie.
            Din data de 19 aprilie îți vei orienta atenția către domeniul profesional și obligațiile care țin de locul de muncă. Este o perioadă în care consideri că, uneori, trebuie să accepți și anumite condiții nefavorabile de lucru fiind conștient că acesta poate fi prețul care trebuie plătit pentru realizările tale viitoare. Cert este că beneficiezi de resursele necesare pentru a duce la capăt ceea ce ți-ai propus.
            Spre sfârșitul lunii apare posibilitatea de a obține bani prin intermediul celorlalți, este vorba despre câștigarea unui proces sau ajutor financiar venit din partea unui asociat. Se recomandă prudență la deciziile pe care le iei, vis-a-vis de loc de muncă, de  relația cu colegii, colaboratorii. Nu vor lipsi surprizele neplăcute, care vizează propria sănătate, îndeosebi din data de  21 aprilie.