Pești

       Ascendentul în Pești
     Cel născut cu acest ascendent reușește să nu își arate adevărata sa identitate tocmai pentru că este vulnerabil. Îi este teamă de ce cred ceilalți despre el. Se poate bucura de imaginație creatoare, având un mare potențial creator.
     Se dedică celorlalți, neglijându-și propria persoană pentru a-i ajuta pe alții. Îi place să trăiască mai mult singur, retras de ochii lumii, cu propriile gânduri, dedicându-se artei. Nu suportă să fie contrazis întrucât este convins că are dreptate în majoritatea cazurilor. Uneori poate fi naiv, ușor influențabil, reușind totuși să își accepte greșelile. Are tendința de a trece prin viață idealizând situațiile, oamenii, împrejurările, dându-le un aspect altfel decât în realitate. Uneori ar putea părea nehotărât.
     Are o dispoziție curtenitoare, ospitalieră și rațională. Sunt predispuși să observe defectele celorlalți sau vede tot timpul ceva de corectat, de criticat la celălalt. Caracterul acestor nativi este schimbător.
     Acești nativi par a fi cu capul în nori, căutând anume persoane care să-i aducă cu picioarele pe pământ reușind să le paseze acestora responsabilitățle lor. Au un șarm irezistibil, o aură blândă cu care reușesc să atragă persoane de partea lor pentru a-i susține în momente dificile. Atât înfățișarea cât și manierele îi intrigă pe ceilalți oameni.
     Aspect fizic: statură medie spre scundă, cu membre scurte, tendința către îngrășare spre bătrânețe; ten palid, bărbie pronunțată, ochii mari, gura largă,
părul castaniu închis, mâini mici.
     Predispoziții mentale: raționament rapid, adaptabil, amabil, schimbător, emotiv, iubitor de artă, afectuos, secretos, disimulează modul de a acționa.