Numărul 3

3
    Numărul destinului 3

    Mulți scriitori, poeți, actori și muzicieni sau născut sub vibrația numărului 3. Aveți umor, aveți un talent oratoric deosebit simțindu-vă extraordinar în luminile rampei. Firea dvs. exuberantă vă ajută să ajungeți să vă puteți pune în practică energia și talentul de care dați dovadă.
    Datorită talentului dvs de a comunica, de a vă integra în mijlocul unui grup de oameni reușiți să atrageți atenția cu foarte mare ușurință.
    Sunteți activi din punct de vedere social, populari și îi inspirați pe cei din jur cu atitudinea personală de aparentă nepăsare.
    Când sunteți rănit, vă retrageți într-un loc numai al dvs, nesuportând ca ceilalți să observe adevăratele dvs sentimente, emoții. Deveniți capricios atunci când sunteți deprimat. Trebuie să aveți grijă la remarcile sarcastice care pot deveni dureroase pentru cei din jur.
    Latura negativă a numărului 3 ca număr al destinului poate conduce la anumite excese, plăcându-vă să vă trăiți din plin viața, devenind poate prea superficial. Riscați să vă irosiți talentul și capacitățile, fără o direcție sigură în viață. Uneori deveniți poate prea distanți, preferând să nu împărtăți cu ceilalți din talentul pe care îl dețineți. Trebuie să vă controlați nerăbdarea sau tendința de a deveni prea optimist.