Luna aprilie 2024, Leu

Aprilie 2024, Leu
005 Leu    „Visele noastre trebuie să fie mai puternice decât amintirile.” Jesse Jackson
    Ești în căutarea unor răspunsuri care țin, în mod deosebit, de latura spirituală a existenței. Ai ocazia să reconfigurezi relația cu prietenii aflați în străinătate sau de altă cultură, naționalitate resimțind nevoia de a aborda din cu totul alt punct de vedere relația cu ceilalți. Activitățile culturale, relațiile cu profesorii, mentorii, instructorii, tot ce ține de segmentul educației pe termen lung îți dau șansa de a progresa în această perioadă. Este momentul oportun să te ocupi de rafinarea sufletului tău întrucât energia de care dispui pe aceste zone ale vieții este rară și importată pentru evoluția ta, din toate punctele de vedere.
             Încă de la începutul lunii treci printr-un proces de transformare, în ceea ce privește planul profesional, aspect care te forțează să acumulezi și mai multe informații prin intermediul studiilor superioare, a cursurilor de formare profesională și prin al călătoriilor în străinătate, în interes de serviciu. Prima parte a lunii este favorabilă dezvoltării unei relații sentimentale cu o persoană de sex opus, aflată la mare distanță sau cu o persoană de altă naționalitate. Poate fi și dorința de a călători departe, alături de persoana iubită. Nu este exclus să reiei legătura cu o persoană de sex opus.
            La jumătatea lunii pot apărea noi posibilități de a da startul unui proiect ambițios în plan socio-profesional, depinde cât de organizat ești, modul în care valorifici propriile idei. Din data de 19 aprilie ești mult mai implicat în carieră, cauți noi posibilități de progres, vrei un loc de muncă mai avantajos din punct de vedere financiar, dar și un program de lucru mai bun. Ești pregătit să îți asumi noi responsabilități, să ajuți colegii de muncă dând dovadă de originalitate, intuiție, umor și implicare.
            Spre sfârșitul lunii se recomandă mai multă atenție la problemele de sănătate sau în ceea ce privește grija față de casă, familie, părinți. Este posibil ca unul dintre părinți să se confrunte cu probleme de sănătate și să fie nevoie de ajutorul tău. Nu vor lipsi provocările, vis-a-vis de domeniul socio-profesional, spre sfârșitul lunii, atunci când ești nevoit să renunți la o colaborare sau pot apărea neplăceri venite din partea superiorilor și astfel vrei să schimbi direcția în carieră.