Luna mai 2024, Gemeni

Mai 2024, Gemeni
003 Gemeni        „Atunci când ierți, poate că nu schimbi în niciun fel trecutul, însă cu siguranță poți schimba viitorul.”
      Încă de la începutul acestei luni  te bucuri de energie, ambiție, ai capacitatea de a porni pe un nou drum, fie că este vorba despre o relație sentimentală, domeniul profesional sau dacă te-ai hotărât să progresezi în plan personal. Este posibil să fii perceput de către ceilalți prea insistent și astfel dorința ta de a face bine poate să se transforme în cu totul altceva și te predispune la certuri în relația cu prietenii sau cu partenerul de viață. Stai bine la capitolul comunicare, modul în care îți expui propriile gânduri, așteptări de la ceilalți. Ai ocazia să intri în posesia unor informații valoroase, care te vor ajuta în plan financiar, îndeosebi din data de 15 mai. Ești spontan, capabil să vezi partea bună a lucrurilor și astfel poți să construiești cu și mai multă ambiție noul edificiu.  
           La jumătatea lunii mai va trebui să fii prudent la deciziile pe care le iei, la acte, documente oficiale pe care le semnezi și relațiile pe care vrei să le inițiezi. Te așteaptă o perioadă de reevaluare a unor aspecte care vizează viața personală dar și relația cu ceilalți. O perioadă favorabilă din punct de vedere  relațional se preconizează a fi din data de 26 mai, atunci când apar noi șanse de a da startul unei relații de cuplu de lungă durată. În ciuda dezamăgirilor din trecut se pare că astrele te susțin să găsești persoana potrivită, cu care poți să rezonezi, din punct de vedere afectiv. Din data de 20 mai ești mult mai atent la nevoile tale, la modul în care ești perceput de ceilalți, ce anume se vrea de la tine, cum poți să te faci remarcat mai ușor în mediul tău de lucru. Timpul este de partea ta reușind să depășești cu bine orice obstacole. În preajma datei de 23 mai se preconizează schimbări intense în plan profesional. Se poate vorbi despre finalizarea unei colaborări în care ești implicat de mult timp sau necesitatea de a reconfigura proiectul în care ești deja implicat. Ești pus în fața unei situații greu de gestionat având sentimentul că nu te poți opune schimbării și că ceea ce trebuie să se întâmple tot se va întâmpla. Nu este o perioadă favorabilă pentru a da startul unei noi colaborări profesionale.
            În această lună se recomandă prudență în ceea ce privește banii veniți din muncă proprie, îndeosebi în ultimul decan, atunci când pot apărea probleme datorate unor confuzii, neclarități din cadrul unei colaborări. La sfârșitul lunii se pare că lucrurile devin tot mai confuze în relația cu ceilalți fiind nevoit să acționezi cu mai multă prudență.