Luna mai 2024, Berbec

Mai 2024, Berbec
001 Berbec   „Trebuie să luăm din trecut focul, nu cenușa.” Jean Jaures
   Încă de la începutul acestei luni ești preocupat de modul în care ai putea să valorifici resursele, să găsești idei originale, care pot să te conducă spre câștiguri consistente. Se recomandă prudență în ceea ce privește gestionarea banilor veniți din muncă proprie, îndeosebi în a doua parte a acestei luni. Este posibil ca prietenii să profite de bunăvoința ta și astfel să dai bani cu împrumut sau să faci o achiziție nerentabilă la îndemnul acestora. Îndeosebi în prima parte a lunii se va observa o oarecare inspirație și noroc la câștiguri financiare, poate fi șansa de a încheia contracte mult mai avantajoase, din punct de vedere financiar.
          Este o lună în care va trebui să îți asculți propria intuiție și să acorzi atenție și la sfaturile venite din partea unor persoane mai în vârstă. Nu trebuie să îți fie teamă să pui la treabă creativitatea, să te lași ghidat de ceea ce îți spune sufletul, îndeosebi atunci când vine vorba despre relația cu colegii de muncă, cu șefii sau orice aspecte ce vizează cariera. Din data de 20 mai se va observa o mai mare dorință de a relaționa cu cei din mediul apropiat. Poate fi vorba despre conversații intense, negocieri care îți vor revela răspunsuri, vis-a-vis de contracte deja închiate dar și ocazia de a te înscrie la cursuri care te vor ajuta în domeniul profesional. Schimburile de informații favorabile, negocierile pe care le porți îți pot aduce beneficii, din punct de vedere financiar, îndeosebi spre finalul acestei luni.  
           Se recomandă mai multă atenție în preajma datei de 28 mai, atunci când pot apărea neplăceri legate de modul în care gestionezi banii veniți prin intermediul celorlalți. Nu sunt deloc de neglijat nici aspectele care vizează o relație sentimentală fiind nevoit să dai explicații sau tu ești cel care cere explicații din partea persoanei iubite. Prima parte a lunii este favorabilă dezvoltării unei noi relații sentimentale.
            La sfârșitul lunii se recomandă atenție la deciziile pe care le iei și care ar putea să producă tot felul de încurcături legate de acte, nemulțumiri care vizează un curs pe care îl urmezi sau dacă ai de susținut un examen. Va trebui să fii mult mai atent la modul în care îți expui propriile idei.