Luna martie 2024, Balanță

Martie 2024, Balanță
007 Balanta         Deviza lunii, pentru tine, este: „Totul se schimbă, nimic nu este fix. Dacă nu profităm de schimbare vom deveni victimele ei.” Peter Arnold
       Începutul de lună îți aduce posibilități reale de a dezvolta relații de dragoste cu persoane aflate la mare distanță sau de altă naționalitate. Îți faci tot felul de planuri de călătorie pentru a te întâlni cu persoana iubită. Poate fi și ocazia de a te îndrăgosti prin intermediul site-urilor de socializare și astfel dai startul unei relații de cursă lungă, îndeosebi în a doua parte a acestei luni.  
            În prima parte a lunii te poți aștepta la schimbări importante care vizează locul de muncă și relația cu colegii, colaboratorii. Ai ocazia să dezvolți noi relații de colaborare, să demarezi un proiect colectiv sau chiar să îți schimbi direcția, în plan profesional. Poate fi o perioadă prielnică pentru relansare, în ceea ce privește un proiect profesional, ai șansa de a găsi un loc de muncă avantajos, din multe puncte de vedere.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj reușești să găsești activități comune cu partenerul de viață, călătoriți mai mult, dezbateți teme diferite în care primează discuțiile de natură intelectuală, spirituală. Se recomandă prudență la deciziile pe care le iei în preajma datei de 10 martie existând riscul să se ajungă la certuri în relația de cuplu având ca element principal copilul, educația acestuia, banii pe care ești nevoit să îi investești. Pe tot parcursul lunii se recomandă să fii prudent la promisiunile pe care le faci și, mai ales, fii sincer cu propria persoană și vezi dacă merită să dai curs unei relații de dragoste. Ai ocazia să legi noi relații de prietenie dar și să pui capăt definitiv unor relații care s-au dovedit a fi păguboase, de-a lungul timpului. Reușești să spui ce ai pe suflet dar și să te debarasezi de ceea ce îți creează o stare de disconfort, în plan emoțional-afectiv.  
            Din data de 20 martie ești susținut de astre să dai curs unei noi relații de parteneriat, eventual te gândești să te implici într-o (nouă) relație de cuplu sau revigorezi relația de mariaj, călătorești mai mult alături de persoana iubită. Spre sfârșitul lunii este recomandat să nu te agiți prea tare și să aduci acuzații nefondate partenerului de viață, vis-à-vis de bani sau aspecte care vizează relația cu familia. Nu este exclus ca o persoană apropiată, o rudă, un părinte să dorească cu tot dinadinsul să provoace discordie în relația de mariaj. Este momentul favorabil să înțelegi sensul unor evenimente din trecutul relației de cuplu și să accepți că este momentul să te eliberezi de trecut și să mergi cu încredere mai departe adoptând o atitudine mult mai optimistă în relația de mariaj.
            Până în data de 20 martie depui mult efort la locul de muncă și chiar îți faci datoria așa cum trebuie, chiar dacă vor mai exista și voci care ți se vor împotrivi neacceptând părerile și ideile tale constructive. Poate fi o perioadă favorabilă pentru a-ți face mai multă publicitate, pentru a te face văzut, auzit, de a merge la interviuri, de a-ți cere drepturile financiare. Pe tot parcursul acestei luni te poți aștepta la reconfigurarea unor relații de colaborare sau ale unei afaceri personale. Astrele sunt de partea ta pentru a aduce ceva nou, inovativ în cadrul unui proiect, în tot ceea ce vizează munca în echipă. Este posibil să schimbi sediul, să faci achiziții importante care țin de locul de muncă, eventual renovezi biroul sau obții o funcție de răspundere. În a doua parte a lunii ești mult mai eficient la locul de muncă reușind să îți exprimi cu ușurință ideile, dorințele, schimbările pe care vrei să le faci în cadrul grupului. Poate fi șansa de a demara o afacere derulată în comun cu partenerul de viață.
            În preajma datei de 10 martie te poți  aștepta la neplăceri legate de finanțe, răsturnări de situație astfel că se recomandă să fii mult mai chibzuit, atunci când vine vorba despre cumpărături, călătorii îndepărate, relația cu autoritățile.
            În această lună sunt favorizate câștigurile venite prin intermediul investițiilor făcute în domeniul farmaceutic, al sănătății, terapiilor alternative, investițiile în cursuri de dezvoltare personală. Ai ocazia să dezvolți un parteneriat cu persoane de altă naționalitate. Se recomandă atenție la modul în care gestionezi propriile resurse fiind important să „te întinzi cât îți este plapuma”.