Luna aprilie 2024, Rac

Aprilie 2024, Rac
004 Rac       „A înțelege orice înseamnă să ierți orice.” Gautama Siddhartha
      Începutul lunii îți aduce noi posibilități de progres în carieră, de dezvoltare a relațiilor menite să te propulseze în domeniul tău profesional. Relația cu șefii este animată, predispusă la tot felul de răsturnări de situație fiind necesar să dai dovadă de prudență la deciziile pe care le iei, îndeosebi dacă te-ai hotărât să schimbi direcția în plan profesional.
     La jumătatea lunii aprilie apar noi șanse de progres în carieră, te implici în relații care te pot ajuta să obții ceea ce ai nevoie, în plan financiar. Se recomandă atenție la asocierile pe care le faci și la riscul de a pierde bani, de a investi într-o direcție greșită. Ai ocazia să constați că îți sunt răsturnate anumite principii, valori reușind cu greu să te redresezi, din punct de vedere psihic și emoțional. După data de 19 aprilie urmează o perioadă în care primești informații secrete, prin intermediul bârfelor și astfel te lămurești ce ai de făcut, de acum înainte, vis-à-vis de un parteneriat important sau relația de mariaj. Se amplifică relațiile de prietenie, ești mult mai implicat în organizații, grupuri, poate chiar tu joci rolul de lider în cadrul unui grup. Ai ocazia să dezvolți o relație sentimentală cu o persoană de sex opus, cunoscută prin intermediul prietenilor sau cu ocazia integrării în cadrul unui grup.
            Nu vor lipsi momentele de confuzie, nemulțumiri, dezamăgiri în plan profesional, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Controlează-ți impulsivitatea și nu te lăsa doborât de remarcile răutăcioase venite din partea competitorilor!
            Spre sfârșitul lunii ești pus serios pe treabă dând dovadă de dinamism, simți nevoia de a face mai multă mișcare. Tot ce ai de făcut în această lună de primăvară este să te bucuri cât mai mult de momentele frumoase, petrecute alături de persoane dragi.