Tarotul și Zodiile, Balanță

       Balanță – Dreptatea (Justiția)
     Cartea de tarot „Justiția” sau „Dreptatea”, semnifică obiectivitatea, diplomația, echilibrul, fidelitatea, corectitudinea, justiția.
Nativul Balanță este adeptul dreptății și a echilibrului între oameni reușind să aibă o înțelegere clară, obiectivă asupra lucrurilor. Este o persoană hotărâtă, energică, acționând fără ezitare în fața provocărilor vieții. În viața de zi cu zi se confruntă adeseori cu consecințele acțiunilor sale, astfel că nu trebuie să uite să facă apel la diplomație, să acționeze responsabil, evitând ranchiuna, dorința de răzbunare, răutatea. Dreptatea are un rol important în viața acestor nativi și, ori de câte ori acționează corect, va fi răsplătit pe măsura acțiunilor sale.
Sub influența cărții de tarot „Justiția” nativul Balanță are forța necesară pentru a înfrunta greutățile vieții, dând dovadă de realism, de blândețe, gândire logică, bazându-se pe concret. Își dorește să organizeze, să conducă grupul din care face parte, știind cum să readucă pacea și armonia în grupul, mediul din care face parte.
 

[sbscrbr_form]