Luna aprilie 2024, Vărsător

Aprilie 2024, Vărsător
011 Varsator      „În centrul liniștit din centrul cercului cineva poate zări infinitul în toate lucrurile.” Tzu Chuang
       În această lună vei pune mai mult accent pe relația cu rudele, vecinii, pe aspectele care vizează dezvoltarea în plan personal dar și profesional. Ar trebui să fii mult mai atent la felul în care comunici întrucât mesajele pot fi confuze, neclare. Se recomandă prudență la actele semnate, la negocieri, călătorii, examene, îndeosebi în a doua jumătate a acestei luni. Poate fi însă o ocazie foarte bună pentru a te înscrie la noi cursuri, care te vor ajuta în carieră, îndeosebi în prima parte a lunii. Discuțiile purtate cu o rudă ar putea să îți reveleze aspecte importante care țin de o moștenire.
            În prima parte a lunii este posibil să apară întârzieri, blocaje, este nevoie de reevaluări, reanalizarea vechilor probleme care țin de relația cu familia, neclarități care vizează actele unei proprietăți personale fiind nevoie de intervenție promptă. La mijlocul lunii va trebui să fii mult mai atent la tot ce înseamnă casă, relația cu părinții, la reconfigurări, reparații care trebuiesc făcute în propria gospodărie. Pot apărea cheltuieli neprevăzute și astfel poți depăși bugetul de care dispui. În a doua parte a lunii vei acorda mai multă atenție propriilor emoții, trăiri, eventual vei reveni la o fostă relație sentimentală sau vei rememora amintiri frumoase. Este timpul să faci pace cu trecutul, să lași să plece din viața ta ceea ce nu corespunde așteptărilor tale. Din data de 19 aprilie te preocupi mai mult de casă, propria gospodărie fiind posibil să faci achiziții importante. Este o perioadă bună pentru a face schimbările necesare, curățenia de primăvară, reparații sau pentru a dialoga cu membrii familiei despre planurile care implică și investiții financiare. Îți va fi destul de greu să te împarți între sarcinile de serviciu și cele care țin de casă, familie.
            Spre sfârșitul lunii se recomandă prudență, în ceea ce privește relația cu părinții, familia, dar și la aspectele care vizează o proprietate personală.