Tarotul și Zodiile, Gemeni

       Gemeni- Îndrăgostiții
     Cartea de tarot „Îndrăgostiții” reprezintă tentațiile, dualitatea, starea de incertitudine, nevoia de a împărtăși cu ceilalți oameni din propria experiență de viață și cunoașterea pe care o deține.
Nativul Gemeni este o persoană comunicativă, reușind să ajungă foarte ușor la „coarda sensibilă” a interlocutorului. Prin natura lor duală reușesc să învingă obstacolele vieții prin tot felul de tertipuri reușind ca, prin diplomație și amabilitate, să își atingă scopurile.
Sub influența cărții de tarot „Îndrăgostiții” acești nativi trebuie să fie conștienți de capacitățile de care dispun. Este indicat să folosească energia de care dispun în artă, poezie, literatură, dedicându-se frumosului, armoniei fiind important să aducă bunătatea, veselia, bucuria de viață acolo aceasta este absentă. Nu trebuie să se joace cu dragostea, jonglând cu cuvintele, doar din dorința de a atrage atenția sexului opus. Pentru acest nativ este important să se dedice cunoașterii, activităților care îl pot ajuta să progreseze, în plan intelectual și spiritual.
 

[sbscrbr_form]