Luna mai 2024, Fecioară

Mai 2024, Fecioară
006 Fecioara     „Iubirea este o stare în care fericirea altei persoane este esențială pentru a ta.” Robert Heinlein
     Încă de la începutul acestei luni simți nevoia de schimbare a propriei filozofii de viață, de dezvoltare a unor relații de calitate cu persoane aflate la mare distanță dar și nevoia imperioasă de a învăța mai mult, de a acumula informații dintr-un domeniu care te va ajuta să progresezi, atât în plan personal, cât și profesional. Este timpul să descoperi latura spirituală a propriei existențe depășind cu încredere pierderile, dezamăgirile având acum o nouă viziune despre propria direcție în viață. Te poți confrunta cu o stare de nemulțumire, nedreptate, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când nu reușești să găsești resursele necesare pentru a trece peste limitări, obstacole venite din partea unor colaboratori.
             Din data de 13 mai vei pune mai mult accent pe dezvoltarea în plan profesional, te înscrii la cursuri de perfecționare sau vrei să folosești experiența acumulată până acum într-un domeniu care poate să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Ești plin de energie dar acest mod de a-ți exprima punctul de vedere ar putea să-i deranjeze pe unii amici și de aici pot să apară tot felul de controverse. Din toate aceste confruntări ai foarte multe lucruri de învățat, acestea te vor ajuta să obții mai multe avantaje în grupul din care faci parte.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de dragoste, în această lună ai sentimentul că ceva nu funcționează așa cum sperai, că este nevoie de mai multă atenție din partea ta, te simți mințit, nedreptățit. Ba chiar există riscul să renunți la o relație de dragoste, îndeosebi în a doua parte a lunii. În preajma datei de 23 mai se recomandă atenție la modul în care îți expui punctul de vedere. Ai tendința de a exagera, de a deveni cicălitor, fapt care poate crea o oarecare distanță în relația cu partenerul de viață. Este nevoie de obiectivitate și sinceritate pentru a putea vedea adevăratele motive care pot duce la ruperea relației.
           Se recomandă prudență la deciziile care vizeză casa, relația cu părinții, schimbări pe care vrei să le faci în propria locuință, îndeosebi spre finalul lunii mai. Este posibil să te confrunți cu cheltuieli neașteptate, care vizează propria locuință.