Tarotul și Zodiile, Pești

       Pești – Luna
     Cartea de tarot „Luna” este un simbol al emoțiilor, fanteziei, iluziilor, rătăcirii, misticismului, nesiguranței. Luna este cartea care ne introduce în lumea presimțirilor, a secretelor din suflet, știe cum să sondeze trăirile și dorințele cele mai ascunse.
Nativul Pești este sensibil, empatizează foarte ușor cu ceilalți oameni, capabil să facă multe sacrificii pentru cei dragi. Îl caracterizează compasiunea dar și toanele, capriciile, cu mari modificări de dispoziție. El nu știe sau nu vrea să spună exact ce îl deranjează, fiind perceput ca având o natură duală, greu de „citit”. Această carte de tarot spune despre natura visătoare a nativilor Pești, animată de fantezii, plină de sensibilitate, simbolizând umbrele, secretele sufletului, iluziile, fricile. Este înclinat către clarviziune, capacități extrasenzoriale care îl vor ajuta să rezolve multe probleme de-a lungul vieții. Poate semnifica experiențele de viață ce îl vor ajuta să descopere latura spirituală a existenței.
Sub influența cărții de tarot „Luna” nativul Pești este predispus la întorsături neprevăzute ale sorții, riscând să se implice în acțiuni ce îl pot pune în pericol, dacă nu își ascultă intuiția. Este important pentru acest nativ să fie ancorat în concret, să se elibereze de propriile frici, traume, să se detașeze de ceea ce îl sperie, îi provoacă stare de rău și să evite certurile, conflictele de orice fel și să aibă mai multă răbdare cu oamenii din jur. Nu trebuie să se lase condus de emoții, fiind important să fie obiectiv în deciziile pe care le ia.
 

[sbscrbr_form]