Tarotul și Zodiile, Scorpion

       Scorpion – Moartea
     Cartea de tarot „Moartea”, simbol al schimbării și al ciclicității, spune despre capacitatea de a renaște în urma marilor încercări ale vieții, despre transformare radicală, detașarea de trecut, eliberare și renaștere.
Nativul Scorpion simte nevoia imperioasă de a se transforma în permanență, de a se șlefui iar experiențele dure ale vieții sunt doar niște trepte, pe care el le va urca cu mult curaj, ambiție, știind că oricum cineva de acolo de sus îl veghează și că nu îl va lăsa niciodată singur. El acceptă lucrurile și oamenii așa cum sunt, și chiar nu se sperie de necunoscut.
Trebuie însă să evite să își impună punctul de vedere cu orice preț, uneori putând fi prea agresiv, impulsiv, dornic să rezolve lucrurile cât mai rapid. Nu va uita să își ia răsplata, atunci când consideră că merită.
Sub influența cărții de tarot „Moartea” nativul Scorpion are o gândire pătrunzătoare, fină, reușind să fie un bun psiholog, să deslușească taine, să pătrundă într-o altă dimensiune, atras de ocult, de spiritualitate, de lucruri abstracte. Se poate remarca printr-o atitudine oarecum inflexibilă, idei fixe venite, de fapt, din nevoia de a afla adevărata direcție, ce anume se vrea de la el.
Pentru acest nativ nimic nu este întâmplător și totul are o direcție clară. Trebuie însă să accepte ca fiind firească transformarea iar ceea ce pentru alții înseamnă moarte, pentru el nu este decât o trecere. Nativul Scorpion știe ce vrea și până unde poate ajunge!
 

[sbscrbr_form]