Luna aprilie 2024, Capricorn

Aprilie 2024, Capricorn
010 Capricorn        „Fiecare dintre noi trebuie să facă pace cu propriile sale amintiri.”
       Încă de la începutul lunii ești preocupat de tot ce înseamnă casă, familie, renovări sau schimbări care vizează o proprietate. Se discută și rediscută aspecte care vizează locurile natale, simți nevoia de a vizita mai frecvent părinții, rudele apropiate. Reparațiile gospodărești au prioritate acum. Este important să ții cont de sfaturile celor dragi, de părinți sau ideile venite de la partenerul de viață. Este posibil să neglijezi cariera, datorită obligațiilor care țin de familie.
            La mijlocul lunii te confunți cu situații neclare, care vizează o investiție imobiliară. Acordă atenție la documentele pe care le semnezi, la deciziile pe care iei, îndeosebi dacă este vorba și despre cheltuieli, achiziții costisitoare. Din data de 19 aprilie apare posibilitatea de a da startul unei relații sentimentale care te va ajuta să te eliberezi de trecut, poți să renunți la o relație care ți-a creat tot felul de neplăceri. Nu trebuie să exagerezi cu răsfățul la adresa copilului sau va trebui să fii mult mai prudent la nevoile acestuia, la  ce atitudine ar fi mai potrivit să adopți. Din data de 25 aprilie va trebui să revizuiești aspecte care vizează o relație sentimentală. Se poate vorbi despre reluarea unei relații de dragoste sau vrei să faci o schimbare în relația actuală.
             Spre sfârșitul lunii pot apărea complicații în cadrul relației de cuplu sau în al unei asocieri, un parteneriat important pentru tine. Ești predispus la certuri, reacții impulsive venite din partea partenerului de viață. Este o lună în care pot apărea tot felul de limitări, pierderi în plan financiar, dacă nu îți asculți intuiția, îndeosebi atunci când vine vorba despre negocieri.