Trandafir

    Persoanele născute în zilele de: 9, 18, 27
Reprezintă simbolul dragostei, floare ce caracterizează pe nativul semnului prin învolburarea roșie a petalelor ce corespunde sângelui înfierbântat și pasiuni tumultoase.
    Nativul Trandafir se caracterizează prin nevoia de strălucire, de a fi în centrul atenției. Trebuie ca ceilalți să înțeleagă că el este superior și cu un pas înaintea lor. Când nu îi este satisfăcut orgoliul, nativul Trandafir suferă.
  Datorită temperamentului și impulsivității, acest nativ este supus consecințelor neplăcute ale propriilor acte necugetate. Nu se dă la o parte din fața sarcinilor dificile, manifestând curaj demn de toată lauda. Este vorba de un curaj care merge până la mari sacrificii, îndurând multe privațiuni.
    Familia și prietenii se pot baza pe acest nativ, întrucât el va sări să îi apere de tot ce poate fi periculos pentru aceștia. Nativul Trandafir are un simț moral foarte dezvoltat.
    În dragoste, nativul Trandafir este loial, sacrificându-se pentru cel drag. Totuși are tendința de a fi nestatornic, fiind o fire pasională, chiar furtunoasă în dragoste, capabilă să intuiască dorințele sexuale ale partenerului.
    Încă din tinerețe are experiențe numeroase în materie de dragoste iar prudența nu este ceea ce îl caracterizează pe acest nativ în astfel de împrejurări. Îi place foarte mult să facă dragoste și se va dărui fără rețineri, așteptând să i se răspundă la fel.
    Compatibilitate: Papucul-Doamnei, Mac.
    Numere norocoase: 9, 15, 18, 24, 27, 30.
    Zile favorabile: Marți, Joi, Vineri.