Luna aprilie 2024, Fecioară

Aprilie 2024, Fecioară
006 Fecioara     „Lucrurile greu de suportat devin dulci amintiri.” Seneca
    Încă de la începutul lunii ai ocazia să acționezi în interes personal, cât timp îți asculți intuiția, vis-a-vis de bani, obținerea unui ajutor financiar. Ești preocupat de subiecte care vizează zona ocultismului, dezvoltarea unor relații care te pot inspira într-o afacere personală.
În prima parte a lunii ai ocazia să te bucuri din plin de o relație de dragoste pasională, pot să apară schimbări interesante, care îți schimbă concepția despre lume și viață. Este o perioadă nefavorabilă pentru a renegocia un contract, o colaborare sau pentru a face anumite corecții care țin de un act de moștenire. Te poți aștepta la tot felul de situații de criză, schimbări de direcție dar și ocazia de a intra în posesia unor secrete care te pot ajuta să rezolvi aspecte care vizează banii sau o relație intimă.
            La jumătatea lunii ești dedicat studiului, preocupat de urmarea unor cursuri, de dezvoltarea relațiilor pe plan internațional, demararea unei colaborări menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal.
            Din data de 19 aprilie ești mult mai implicat în tot ceea ce înseamnă relații de prietenie, noi posibilități de a progresa în carieră prin intermediul prietenilor. Este momentul potrivit să explorezi noi domenii ale cunoașterii, să interacționezi cu persoane aflate la mare distanță, eventual în străinătate. Ai ocazia să îți depășești propriile limite, cât timp nu vei ține cont de părerile celorlalți. Se reconfigurează relațiile cu anturajul apropiat.