Luna aprilie 2024, Gemeni

Aprilie 2024, Gemeni
003 Gemeni       „Pentru ca lucrurile să  ni se releveze de la sine trebuie să fim pregătiți să abandonăm punctele noastre de vedere despre ele.”
      În această lună vei pune mai mult accent pe idealurile de viață, relația cu prietenii, grupul/asociația din care faci parte simțind nevoia de a le veni în ajutorul celor care au nevoie de tine.
      La jumătatea lunii se poate vorbi despre ocazia de a progresa în carieră, prin intermediul prietenilor sau a unor persoane care dețin funcții de răspundere. Din data de 5 aprilie ești mult mai deschis către startul unei relații sentimentale. Dacă ești deja implicat într-o relație stabilă se poate observa o revigorare a relației actuale. Fii atent la deciziile pe care le iei în plan sentimental!
            Muncești mult dând dovadă de conștiinciozitate, ceea ce te va avantaja pe termen îndelungat. Acordă atenție la excesul de zel, care te poate pune într-o lumină nefavorabilă în relația cu persoane din familie, colegi, la jumătatea lunii. În a doua parte a perioadei ești mult mai dornic să stai în solitudine sau să explorezi o altă dimensiune a vieții, latura spirituală. Nu trebuie să exagerezi cu efortul fizic întrucât ești predispus la accidente, fracturi, răniri. Ai ocazia să te implici într-o relație de dragoste pe care preferi să o păstrezi în secret. Tot atunci ai ocazia să observi adevărata față a unei relații în care ești implicat de ceva timp.
            Se recomandă mai multă atenție la problemele de sănătate dar și în relația cu colegii, colaboratorii, în special spre sfârșitul lunii. Poate că n-ar fi o idee rea să o lași mai ușor cu prietenii și să îți vezi liniștit de treburile tale. Beneficiezi de suficiente resurse pentru a te descurca și singur, în situațiile mai puțin plăcute.