Floarea-soarelui

      Persoanele născute în zilele de: 1, 10, 19, 28
    Nativul Floarea-soarelui este o persoană dinamică și independentă având nevoie permanentă de strălucire și admirație. Cariera este pe primul plan pentru acest nativ tocmai de aceea va face tot posibilul pentru a-și urmări cele mai înalte țeluri pe care și le-a stabilit. Este o persoană expansivă reușind să-i influențeze și pe cei din jurul său; se face destul de ușor plăcută pentru ceilalți. Prin buna dipoziție și inteligența de care dă dovadă, reușește să atragă lumea ca un magnet.
        Sunt persoane descurcărețe, reușind să iasă din situații ciudate, neprevăzute. Găsește soluții practice, fiind un om de bază pentru cei din jur, iar aceștia se pot baza cu mare încredere pe nativul Floarea-soarelui.
       Sunt persoane care poate critică prea mult și uită adeseori să fie prea sincere cu cei din preajma, reușind astfel să îndepărteze prietenii.
Poate deveni uneori o persoană prea autoritară, încercând să își impună punctul de vedere, apelând la impulsivitate și grabă.
        În dragoste, nativii Floarea-soarelui sunt pătimași, pasionali. Acești nativi vor pune emoțiile înaintea rațiunii, confundând adeseori dorința cu dragostea. Le place să domine.
       Compatibilitate: Bujor, Albăstrea, Orhidee.
       Numere norocoase: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31.
       Zile favorabile: duminică, luni.