Previziuni numerologice 2018

                         Previziuni numerologice pentru anul 2018

numerology-and-astrology-600x338
      „Cunoașterea umană înseamnă dualitate iar cunoașterea divină înseamnă unitate.” Annie Besant           
            Anul Universal 2018 începe în data de 1 ianuarie 2018 şi se va încheia în data de 31 decembrie 2018 fiind vorba despre un an de vibrație 2 (2+0+1+8=2+9=11=1+1=2). În 2017 ne-am aflat sub vibraţia numărului 1, care simbolizează unitatea indivizibilă, creatorul tuturor lucrurilor, începutul. Unu este numărul cel mai apropiat de Dumnezeu, este „alfa”, „începutul”, este numărul zero convertit la acțiune sau faptă. Numarul 1 este Domnul care proiectează o rază de lumină în Univers (lumina originară), este începutul lumii putând fi definit deopotrivă ca viață și lumină.
            Anul 2018 se află are vibrația energetică universală 11/2  (2+0+1+8=11), cunoscut drept „Maestrul mistic”. Este o vibrație puternică, în sensul inspirării de idei și folosirii de forțe creatoare. Conferă originalitate, imaginație, generozitate și umanitate, clarviziune, echilibru și obiectivitate dar și putere morală. Vibrația 11 ne dă capacitatea de a depăși obstacolele apărute. Echilibrul, în relația cu ceilalți, se poate obține mult mai ușor prin liniștea și armonia interioară, prin altruism și înțelegere. Racordați la una dintre cele mai înalte vibrații suntem dispuși să ne sacrificăm pentru împlinirea unui ideal. Este un an de progrese, cooperare dar și de rupere a unor alianțe, apariția de noi parteneriate importante la nivel internațional. Numărul 11 este considerat și un număr karmic. Este important să fim atenți la ceea ce gândim și cum acționăm întrucât este perioada în care culegem mult mai repede roadele a ceea ce ce gândim și facem. Dacă vibrația lui 2 se axează mai mult pe relațiile pământești „eu cu tine” acesta fiind un echilibru destul de fragil, întrucât se poate ajunge foarte ușor la destabilizare prin minciuni, dualitate, trădare, ei bine, vibrația lui 11 ne aduce în vedere relația cu divinitatea fiind vorba despre alinierea voinței personale la voința divină. Vibrația lui 11 ne dă posibilitatea să accesăm o nouă înțelegere a vieții, a relației cu Universul ajutându-ne să fim mai aproape de adevăr, să trecem peste anumite limitări apelând la intuiție. Odată ce am găsit calea de mijloc și facem distincția clară între lumină și întuneric, adevăr și minciună ne putem bucura de liniște, de împăcarea cu propria persoană și cu ceilalți. Zile norocoase sunt: 11 și 29.
            Numărul 2, rezultat din 11 (2+0+1+8=11=2), este un simbol al dualității, opoziției, antagonismului, al unirii, iubirii și prieteniei, opoziție între superior și inferior, cea care există în fiecare ființă și în relația cu ceilalți, realizarea echilibrului,  bine-rău, alb-negru, masculin-feminin, sus-jos, stânga-dreapta, atracție-respingere, da-nu. Orice lucru are aspectul său pozitiv (diurn) sau negativ (nocturn), una pozitivă, masculină solară- yang și alta negativă, feminină, lunară- yin. Un pol nu poate exista fără celălalt, această idee a relațiilor complementare fiind cel mai bine reprezentat de simbolul Yin-Yang. În antichitate, numărul doi era atribuit Mamei Cosmice. Totusi, polaritatea poate crea conflicte și neînțelegeri acestea putând fi constructive sau distructive. Doi poate fi considerat feminin, intuitiv și corespunde instinctelor noastre protectoare, este asociat cu Luna. Putem să vorbim despre un an în care se remarcă o mai mare sensibilitate, nehotărâre, o vibrație cosmică care va pune accentul pe principiul feminin fiind nevoie să cultivăm cooperarea, diplomația, echilibrul, în relația cu familia și ceilalți oameni, dacă ne dorim împlinirea obiectivelor propuse.
            Latura negativă a lui doi este duplicitatea, tendința de a „juca pe două fronturi” pentru a atinge scopul propus, acționând fără scrupule. Doi poate fi hrăpăreț, pesimist dacă lucrurile nu îi ies cum și-a propus. Se poate intra mult mai ușor în conflicte, fie că este vorba despre afacere sau o relație, numărul 2 este discordia, lupta cu sine și cu alții, competiția. Avem de-a face cu un an de vibrație 2 în care este absolut necesar să ajungem la un echilibru cu propria persoană pentru a fi în armonie cu ceilalți. Este important să ne asociem cu oameni pozitivi, cu care ne simțim compatibili și care se dedică țelului comun. De evitat părerile venite din partea invidioșilor existând tendința să ne lăsăm influențați de aceștia.
            Vibrația doi reprezintă, pe de o parte, interacțiunea cu ceilalți, nevoia de asociere iar pe de altă parte competiția, nevoia de a demonstra celuilalt ceea ce suntem în stare să construim. Dacă în anul 2017 (de vibrație 1) s-a pus mai mult accent pe individualitate, muncă și reușite care au venit prin efort personal, ei bine, în acest an 2018 (de vibrație 2) ne vom concentra pe munca de echipă, cooperare, succesul care poate fi obținut prin diplomație, relația cu celălalt, prin acceptarea punctului de vedere diferit, munca de echipă.
            În domeniul profesional se remarcă necesitatea de a lucra în echipă reușind să obținem realizări deosebite apelând la diplomație, răbdare, înțelegere față de nevoile celuilalt. Discuțiile contradictorii pot fi întoarse în favoarea propriei persoane descoperind astfel care sunt plusurile și minusurile, în ceea ce privește pregătirea profesională.
            În domeniul financiar se poate vorbi despre cheltuieli mai mari, când vorbim despre persoana iubită, familie, persoane dragi. Poate apărea riscul de a cumpăra tot felul de lucruri extravagante, fără o importanță deosebită, doar din dorința de a impresiona. Contează foarte mult părerea celuilalt, atunci când facem cumpărături. Achiziționăm obiecte, inițial părând că au o importanță deosebită pentru ca, după puțin timp, să ne răzgândim și să spunem că, de fapt, ne doream cu totul altceva. Există riscul să fie pierduți bani din cauza investițiilor făcute într-un proiect, o afacere constatând ulterior că a fost vorba despre o asociere de rău augur. Dacă reușim să punem pe primul plan atenția, diplomația, atunci se poate vorbi despre un an cu realizări deosebite, avem capacitatea de a câștiga sume mari de bani investind astfel în afaceri profitabile.
            În kabbala, a doua literă, Bet, indică creația, este 1 polarizat în pozitiv și negativ, masculin și feminin. Pentru a crea, Dumnezeu a trebuit să devină 2, proiectându-se în afara Lui, polarizându-se (Adam și Eva). Litera Bet vorbește despre despărțirea sufletului și îndreptarea către materie, o lume fizică în care avem percepția între bine și rău, între curat și murdar, între egoism și altruism.
            Torah (cele cinci Cărţi lui Moise, numite Torá, scrise pe un sul de pergament denumit Sefer Torá – Cartea Torei) începe cu litera Bet (Bereisheet bara Elohim et hashamayim ve’et ha’aretz) și nu cu litera Alef, care este cea mai sfântă și mai misterioasă dintre literele alfabetului ebraic. Litera Bet are valoarea numerică 2 reprezentând dualitatea și, în același timp umanitatea, bărbații și femeile care o alcătuiesc.
            Mesajul acestui an de vibrație 2 este: „Fii în armonie cu tine însuți și cu ceilalți, acceptă punctul de vedere și al celuilalt, fără a încerca să intri în competiție. Fii diplomat, calm în situațiile critice, dedică-te familiei, muncii în echipă, nu te lăsa influențat de părerile celorlalți, atunci când propriul suflet îți spune că ceva nu e tocmai în favoarea ta. Nu te lăsa învins, indiferent de greutățile pe care le întâmpini, starea de nehotărâre și pesimism te va îndepărta de adevăratul scop.”
            Anul 2018 se poate dovedi favorabil, nativii cu vibrația 2 beneficiind din plin de energiile acestui an. Zilele 2, 11, 20 sau 29 sunt benefice pentru a începe o nouă asociere, colaborare, un parteneriat important sau pentru a face achiziții sau vânzări favorabile, pentru a găsi un loc de muncă avantajos. Numere norocoase în acest an: 2, 7 și 9.
            Este important să ținem cont, în acțiunile noastre, de ziua, luna, ale căror vibrații universale ne sunt favorabile, care corespund cifrei destinului personal (se adună toate cifrele din data de naștere) acestea fiind considerate perioade norocoase pentru a demara noi proiecte.  

 

                                Cum îţi calculezi anul personal în 2018

            Pentru a-ți calcula anul personal 2018 se adună vibrația nașterii (ziua, luna și anul nașterii) la vibrația anului 2018. De exemplu: dacă te-ai născut în data de 9.05.1971: 9+ 5+(1+9+7+1) = 14+ 9= 23= 2+3= 5. Se adună 5 +2 ( numărul anului universal 2018) = 7. Astfel că în 2018 este vorba de un an personal 7.

 Numerology-Meanings-780x519
                      Numerologie 2018 pentru anul personal 1
 
            Este un an care anunță noi începuturi, dinamism, demararea de noi proiecte beneficiind de energia necesară pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. Este o perioadă favorabilă inițierii de noi prietenii, implicarea într-o relație de lungă durată, posibile schimbări legate de carieră, locuință, stare civilă. Ai ocazia să urmezi noi cursuri care te vor ajuta să dai startul unei cariere de succes într-un nou domeniu de activitate. Privești cu mai multă încredere către viitor, primind susținere din partea celorlalți pentru împlinirea prorpiului vis. Este și un an al împlinirii și belșugului venit prin propria muncă. De evitat împărtășirea propriilor idei, proiecte până când nu le-ai concretizat. Apar noi ocazii de progres, dezvoltare în plan financiar, relațional și spiritual. Ceea ce demarezi acum îți va aduce beneficii pentru următorii 9 ani astfel că e foarte important să fii încrezător, optimist, să ai o percepție pozitivă asupra vieții și a oamenilor, pentru a reuși să atragi lucrurile bune în viața ta.  

                Numerologie 2018 pentru anul personal 2
 
            Putem să vorbim despre un an de consolidare, în care va trebui să exersezi răbdarea, munca în echipă, diplomația. O perioadă care favorizează socializarea, stabilirea de noi relații de prietenie, nevoia de colaborare. Pot apărea schimbări importante, în profesie sau în familie. Este posibil să te gândești foarte serios să dai startul unei relații de lungă durată putând să fie vorba chiar despre o căsătorie. Acorzi mai multă atenție modei, schimbării garderobei, te preocupi mai mult de modul în care arăți. Va trebui să fii mult mai atent la relația cu propriul partener dar și la colaboratori și prieteni, întrucât te poți aștepta la tot felul de probleme venite din partea acestora. Poți fi ușor păcălit de propriul asociat sau prieten. Acest an de vibrație 2 tinde să îți sporească sensibilitatea și farmecul personal astfel că nu ai de ce să te plângi, atunci când vine vorba despre dragoste sau implicarea într-o relație sentimentală.

                   Numerologie 2018 pentru anul personal 3
 
            În anul care urmează te remarci prin bunăvoință, optimism, generozitate, dorința de a socializa, de a acumula noi informații. Ai acum o viață socială intensă, favorabilă progresului personal având ocazia să te dezvolți în plan profesional prin studiu și o viziune mai matură asupra vieții urmărind realizarea obiectivelor tale esențiale. Nu vei duce lipsă de noroc și susținere venite din partea celorlalți, în momentele de răscruce. Este o perioadă potrivită pentru a dezvolta orice tip de activitate literară, creatoare, poți obține tot felul de avantaje într-o afacere personală, în domeniul financiar. Această vibrație 3 te pune însă în situația de a-ți veni destul de greu să faci anumite alegeri. Te poți aștepta la primirea unor oportunități de dezvoltare care te pot lua prin surprindere: câștigi o bursă, un concurs, pleci într-o crozieră, primești cadouri, bani în mod neașteptat. În plan sentimental se poate vorbi despre tendința către flirt, nevoia de a te face admirat, apreciat de sexul opus. Ai ocazia să trăiești din plin experiențe amoroase fiind mult mai afectuos, pasional, dedicat persoanei iubite.
 
 
                  Numerologie 2018 pentru anul personal 4
 
            În acest an va trebui să dai dovadă de consecvență, muncă susținută, o mai bună organizare, disciplină și simț practic pentru a reuși să faci față schimbărilor neașteptate. În perioada următoare nu ai încredere în ceea ce nu este verificat fiind important să chibzuiești bine, înainte de a lua o hotărâre. Prudent, moderat, conservator, preferi să verifici cu atenție înainte de a acționa. Rațiunea și bunul simț te ajută să ai o atitudine justă în fața obstacolelor, de orice fel. Se va remarca o oarecare încăpățânare de a duce până la capăt o acțiune. Poți trece prin tot felul de greutăți în profesie, studii, ba chiar va trebui să faci anumite sacrificii materiale, înainte de a-ți vedea un vis împlinit. Ești mult mai chibzuit, atunci când vine vorba despre bani, investiții, te documentezi cu atenție, înainte de a da startul unei colaborări, afacere. Există o oarecare tendință către pesimism fiind necesar să ai mai multă încredere că tot efortul tău, munca pe care o depui, nu va fi în zadar. Este un an mai lent, în ceea ce privește realizările la care sperai. Se poate vorbi despre influențe favorabile în domeniul financiar și imobiliar, tot ceea ce ține de construcții sau au legătură cu acestea. Poate fi șansa concretizării unei activități pe termen lung. Relațiile afective devin mai profunde preferând stabilitatea. Pot apărea tot felul de amânări în proiecte care țin de căsătorie.

                  Numerologie 2018 pentru anul personal 5
 
            Se anunță un an al dorinței de independență, aventură, vei călători mai mult reușind să te adaptezi mult mai ușor schimbărilor, din orice domeniu. Participi mai frecvent la petreceri, întâlniri cu prietenii fiind o perioadă în care te bucuri de viață. Este anul în care vei putea face schimbările pe care le doreai în anul cu vibrație 4 (2017). Este un an în care vor avea loc schimbări importante în profesie și/sau familie. Ai nevoie de multă mișcare, comunicare, vei reuși să îți pui în valoarea creativitatea, talentele și abilitățile de care dispui. Iei decizii cu mai mult curaj dar se poate vorbi și despre compormisuri care te vor afecta pe termen îndelungat. Demarezi cu mai multă încredere un proiect important, călătorești într-o țară străină viind vorba de un „du-te- vino” continu. Nu se poate vorbi despre implicarea în relații stabile, în plan sentimental. Te remarci prin spirit de aventură, nevoia de a interacționa cu multe persoane de sex opus, ești dornic să îți găsești sufletul pereche. Se intensifică activitatea în plan profesional. Este un an în care ai ocazia să obții mult mai ușor un împrumut sau anumite avantaje materiale. În general, se poate vorbi despre o perioadă în care, prin curaj, inițiativă și încredere în propria persoană, ai toate șansele să obții ceea ce ți-ai propus.

                   Numerologie 2018 pentru anul personal 6
 
            În perioada analizată aici pui mai mult accent pe responsabiolitățile care țin de familie, echilibrul în relațiile interumane. Este momentul consolidării legăturilor existente. Te poți aștepta să ți se ofere mai multă afecțiune, susținere din partea prietenilor, să fii mult mai apreciat de către colegii de muncă. În plan sentimental, acest an de vibrație 6, îți poate aduce asocieri și colaborări profitabile. Este o perioadă favorabilă căsătoriei, găsirii perechii potrivite. Poate fi vorba și despre despărțire sau divorț, în cadrul relațiilor care s-au confruntat cu probleme în viața de cuplu în anii guvernați de 2 și 4. Te așteaptă oportunități de progres în plan profesional și material, la care nu sperai. Nu te lăsa însă influențat de negativism, superficialitate fiind important să ajungi la miezul lucrurilor. Este un an bun pentru relații sau pot fi luate hotărâri într-o relație problematică. În următoarea perioadă este necesar să-ți cultivi încrederea în propriile puteri, să înlături nehotărârea, pentru a reuși să acționezi prompt, atunci când apar oportunități de progres.

                  Numerologie 2018 pentru anul personal 7
 
            Putem să vorbim despre un an al introspecției, autocunoașterii, al dezvoltării personale precum și al studiului individual. În perioada următoare ești mult mai sensibil, receptiv, idealist, atras de domeniul spiritual fiind dezvoltate capacitățile extrasenzoriale, nevoia de a interacționa cu oameni care sunt pe aceeași frecvență cu tine, din punct de vedere sufletesc, spiritual. Anul 2018 este favorabil studiului, cercetării, dezvoltării capacităților intelectuale, abilitățile psihice și intuitive vor fi mult mai accentuate. Este important să îți asculți intuiția, înainte de a lua decizii importante. Atenție la relațiile de prietenie și la documentele pe care le semnezi. Este un an relativ calm, în ceea ce privește relațiile sentimentale. Vei pune mai mult accent pe relațiile de natură spirituală preferând să iubești în mod idealist, platonic. Dacă nu ești căsătorit, ai ocazia acum să dai startul unei relații de mariaj datorită afinităților la nivel intelectual sau spiritual.  Urmează o perioadă favorabilă în plan profesional, atunci când vorbim despre munca de cercetare sau cea de natură spirituală, eventual despre încheierea unor contracte pe termen îndelungat. Sunt favorizate profesiile care țin de cuvântul scris: librari, editori, mass-media, bibliotecari, scriitori, arhivari. Numărul 7 este considerat cel mai puțin materialist din întreaga scară numerologică. În perioada aflată în discuție aici nu ești preocupat să obții beneficii în plan material.

                 Numerologie 2018 pentru anul personal 8
 
            Anul care urmează este unul în care ambițiile din planul material, financiar, dorința de putere vor fi dominante. Ambiția și proiectele de succes material pot cunoaște noi dimensiuni. Este și un an al plăților de natură karmică. Ai ocazia să culegi ceea ce ai semănat de-a lungul timpului, începând cu anul personal 1. Dai dovadă de ambiție, dinamism, curaj și hotărâre pentru a obține ceea ce  ți-ai propus. Este o perioadă de inițiativă dar și de reușită. Te poți aștepta la creșterea salariului, primirea unei moșteniri, câștiguri neașteptate. Poți conta pe susținerea și oportunitățile de progres, în plan profesional, venit prin intermediul persoanelor influente. Ai ocazia să folosești puterea și șarmul pentru a stabili relații care vor fi de mare importanță în viitor. Va trebui să îți înfrânezi starea de agresivitate în situațiile limită. Prin calm și răbdare vei reuși să profiți din plin de oportunitățile de progres care se ivesc acum. În ceea ce privește relația de dragoste, pe de o parte ești prea exigent ca să reușești să întâlnești persoane capabile să îți ofere tot ceea ce ai nevoie iar pe de altă parte ești prea ocupat de atingerea propriului țel în plan material. În acest an va trebui să dai dovadă de tact și înțelegere în relația cu partenerul de viață, întrucât există riscul să ajungi chiar și la divorț.

                    Numerologie 2018 pentru anul personal 9
 
            Pentru tine, acest an este considerat ca fiind o perioadă a finalizărilor, a renunțării, despărțirilor, marchează sfârșitul unui ciclu de 9 ani, în timpul căruia este posibil să asiști la realizarea sau eșuarea unor proiecte. Ești mult mai atras de filosofie, religie, probleme de natură juridică, ocultism. Poți atinge acum un nivel înalt de cultură prin studii superioare. Este timpul să te debarasezi de ceea ce nu îți priește, fie că e vorba despre o relație de dragoste, de mariaj, fie un anumit mediu profesional, trebuie să stopezi acum relațiile toxice, ceea ce îți blochează propria evoluție. Este important să eviți acțiunile impulsive. Va trebui să dai dovadă de pragmatism pentru că vor urma schimbări majore în existența ta. Este momentul să te desprinzi de anumite atașamente. Te poți aștepta la tensiuni, tot felul de neplăceri în relația de cuplu fiind o perioadă de testare a relației. Fie pui capăt definitiv, fie îți schimbi atitudinea, modul de comportament în relația de mariaj. Anul de vibrație 9 îți poate aduce un final, nu neapărat negativ. Fie ieși dintr-o relație nepotrivită, fie îți schimbi obiceiurile alimentare, renunți la fumat, cert este că ai ocazia să lași în urmă ceva care nu este favorabil propriului progres. Este timpul să faci curățenie în viața și casa ta. Este recomandat să eviți semnarea de contracte sau demararea de proiecte importante întrucât ceea ce inițiezi acum nu va fi de durată sau îți va aduce probleme serioase, în plan financiar și chiar juridic.