Tarotul și Zodiile, Capricorn

       Capricorn – Diavolul
     Cartea de tarot „Diavolul” este un simbol al tentației, pericolului, obsesiilor, ispitei, a lucrurilor interzise, nemulțumirii.
Nativul Capricorn, persoană rațională, calmă, atentă la tot ce se întâmplă în jur, se concentrează pe finalizarea proiectelor, știind exact ce are de făcut, fără să se abată de la principiile de viață. Poate fi un foarte bun organizator, dorindu-și să atingă o anumită poziție în plan social, având toate șansele să se ridice cât mai sus pe scara ierarhică. Știe să atragă respectul și recunoașterea în plan social.
Sub influența cărții de tarot „Diavolul” nativul Capricorn este înclinat către răceală, dependență, lipsă de expresie, teama de răul din exterior. Cartea „Diavolul” îndeamnă acest nativ să se privească cu sinceritate în suflet și să se accepte așa cum este, să își recunoască defectele și să evite să facă rău celor care nu sunt de acord cu principiile lui sau nu acceptă să facă parte din viața acestuia.
Este important ca acest nativ să se detașeze de oamenii cu care simte că nu mai are nimic în comun. Este înclinat către obsesii, dorință de răzbunare, orgoliu exagerat, încăpățânare. Trebuie să evite compromisul.
 
[sbscrbr_form]