Tarotul și Zodiile, Leu

       Leu- Puterea
     Cartea de tarot „Puterea” semnifică curajul, voința, puterea de a învinge obstacolele, optimism, dinamism, dorința de a evolua, spiritualitate.
Nativul Leu reușește să realizeze echilibrul între instinct și rațiune, folosind energia în direcția îndeplinirii propriilor dorințelor. Născut pentru a fi lider, nativul Leu beneficiază de forță, puterea necesară pentru a atrage succesul, susținerea necesară în demersurile lui curajoase, în plan social dar și personal. Nimeni și nimic nu îl poate opri din avântul său către succes.
Sub influența cărții de tarot „Puterea” nativul Leu dă dovadă de instinct, independență, acceptarea celorlalți așa cum sunt, cu bune și cu rele. Știe să se dedice celorlalți, iubește copiii, poate să fie un bun pedagog, educator, știe să se joace, chiar și cu iubirea, plăcându-i să fie răsfățat, admirat de sexul opus. Nu va ezita să folosească relațiile, informațiile secrete în avantaj personal.
Dacă își pierde echilibrul, riscă să alunce pe panta viciilor, a desfrâului, orgoliului și a mândriei exagerată. Prin manifestarea emoțiilor negative, a agresivității, nu face decât să atragă pierderi, care pot fi de natură materială dar și spirituală.
 

[sbscrbr_form]