Luna mai 2024, Săgetător

Mai 2024, Săgetător
009 Sagetator        „A iubi înseamnă a lumina partea cea mai frumoasă din noi.” Octavian Paler
      Încă de la începutul lunii ești dedicat aspectelor din domeniul locului de muncă, proiecte profesionale, crearea de strategii care pot să te ajute să obții un loc de muncă favorabil, din punct de vedere financiar. Până la jumătatea lunii se reiau discuțiile constructive în cadrul unei asocieri iar partenerul de viață te susține în demersurile tale profesionale. În prima parte a acestei luni ai ocazia să te bucuri de posibilitatea de a dezvolta relații profesionale care te te ajută să dai tot ce este mai bun din tine, să joci rolul de lider în echipa de lucru sau de bun coleg, care știe să le vină celorlalți în ajutor. Conversațiile deschise, sincere te vor ajuta să vezi adevăratele interese ale unor competitori și ajungi la negocieri cu aceștia, la o bună colaborare, care te va ajuta să te extinzi și să obții ajutor de unde nici nu te aștepți, la momentul oportun.
            În preajma date de 15 mai va trebui să fii prudent la asocierile de orice fel, îndeosebi dacă sunt implicați bani, investiții financiare. Este posibil să se reediteze anumite situații neplăcute la locul de muncă și ești nevoit să plătești pentru greșelile făcute de alții. Pot apărea tot felul de piedici, mai ales dacă încerci să îți găsești un nou loc de muncă. Te poți aștepta la certuri în relația cu colegii, acțiuni injuste venite din partea acestora, persoane care vor să te denigreze sau să profite de pe urma ideilor lansate de tine. Ai sentimentul că poți face mai mult de atât, că valoarea ta potențială este mult mai mare, că pregătirea ta profesională trebuie valorificată la un nivel mai înalt. În această lună ești preocupat de propria sănătate, eventual îți schimbi regimul de viață, alimentar fiind important să ții cont de sfaturile medicului.
          Relația cu ceilalți capătă o conotație aparte, îndeosebi spre sfârșitul perioadei, atunci când simți o mai mare nevoie de a socializa, vrei să te bucuri de compania prietenilor. Atitudinea ta dezinvoltă, optimistă atrage de partea ta oameni de la care ai de învățat lucruri importante, care îți vor fi de folos pe termen îndelungat. Se recomandă prudență în relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 23 mai, atunci când este posibil să pui capăt definitiv unei relații sau iei decizia să faci o schimbare importantă în propria atitudine reconfigurând astfel relația în care ești deja implicat.