Orhidee

    Persoanele născute în zilele de 7, 16, 25
    Din cele peste o mie de specii de orhidee răspândite pe glob, cea mai frumoasă se găsește în Filipine. Orhideea are un simbol aparte, deosebit, dându-i nativului o poziție discretă neamestecându-se cu ceilalți oameni. Este o floare aristocratică, princiară care are sentimente contradictorii, dând un aer de fragilitate, de detașare de ceea ce este terestru, dar în același timp de frumusețe izbitoare, concretă.
    Nativul Orhidee este o persoană sensibilă, emotivă, vulnerabilă. Reușește să empatizeze cu ușurintă căutând să-i înțeleagă pe cei din jur. Din acest motiv este posibil să sufere foarte mult atunci când constată că și-a dăruit din timp și suflet cui nu merită cei din jur nereușind să-l înțeleagă.
    Iubește viața, căutând în permanență să evite conflictele. Are un autocontrol deosebit și face tot ce se poate pentru a reuși să înțeleagă și alte puncte de vedere, chiar dacă acestea sunt opuse propriilor opinii.
    Acest nativ își dorește o viață de familie liniștită, unde totul trebuie să fie organizat.
    Luna, ca și guvernatoare a acestui nativ, poate aduce popularitate sau dragoste în familie. Călătoriile au și ele un rol important în viața acestor nativi, aducându-le noroc.
    În dragoste sunt persoane foarte pretențioase în alegerea partenerului. Nativul Orhidee știe să iubească în profunzime. Are tendința de a da întâietate în viață sentimentelor fiind fericit alături de o persoană amabilă și înțelegătoare care știe să îl înconjoare cu tot felul de atenții.
    Compatibilitate: Floarea-Soarelui, Papucul-Doamnei
    Numere norocoase: 12, 20, 21, 29, 30, 40.
    Zile favorabile: duminică, luni.
    Planeta guvernatoare: Luna.