Tarotul și Zodiile, Vărsător

       Vărsător – Steaua
     Cartea de tarot „Steaua” exprimă speranța, regăsirea, fericirea, starea de împlinire, visarea, șansa, norocul, inspirația, realizarea. Este cartea destinului care poartă ceva din marile speranțe ale omenirii, promițând mulțumire și credință.
Nativul Vărsător, omul liber, independent, nu acceptă niciun fel de constrângere, fiind prietenul tuturor, nonconformistul și originalul, reușind să deschidă orizonturi largi, dorindu-și transformarea întregii lumi către ceva nou, inedit. Cartea de tarot „Steaua” poartă în ea iubirea și speranța de mai bine. Este cartea impulsurilor, viziunea clară a viitorului, ajutorul neașteptat. Este împăcarea cu Sinele ce vine prin starea de introspecție, prin analiza sinceră a propriei ființe și acceptarea vieții cu seninătate. Este cartea viziunilor ce se nasc în momentele de reculegere și pace.
Sub influența cărții de tarot „Steaua” nativul Vărsător primește călăuzirea pașilor către o nouă lume, simțindu-se în permanență ghidat, supravegheat, simțind în mod instinctiv că trebuie să-și urmeze destinul luminat de stea. Este profund spiritual, el știe și poate să iubească necondiționat lumea, având o înțelegere profundă a lucrurilor. Acceptă schimbările bruște din viața lui cu încredere că trebuie să urmeze cu totul alt drum, primind inspirație în realizarea proiectelor care cu siguranță îi vor aduce succes. Trebuie să evite starea de visare, luarea deciziilor pripite, simțindu-se plin de idei originale.
Astfel că se cere mai mult calm, răbdare pentru realizarea obiectivelor propuse, pas cu pas, fără să se hrănească cu iluzii și speranțe false.
 

[sbscrbr_form]